ΒΙΝΤΕΟ: ʼγγιξε το θαύμα η Ανόρθωση σε ματς ροντέο με πέντε γκολ και δύο κόκκινες

Μπορεί να προσπάθησε, να πάλεψε και να μείωσε το σκορ, όμως πλήρωσε το πολύ κακό πρώτο της εικοσάλεπτο στον αγώνα με την Βασιλεία και αποκλείστηκε, με σκορ 3-2 η Ανόρθωση.
 
Η αποστολή της Κυρίας, ήταν έτσι κι αλλιώς δύσκολη, και έγινε ακόμα δυσκολότερη μετά τα γκολ των Βίντμερ στο 3', Κάμπο στο 12' και αυτογκόλ του Αμπαρτζουμιάν στο 20'. Η ομάδα της Αμμοχώστου, μείωσε στο σκορ στο 45' με τον Βργκοτς και στο 66' έγραψε το τελικό 3-2, με τον Κβιλιτάια. 
 
Το προφίλ του αγώνα:
Μόλις στο τρίτο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ και μπέρδεμα στην περιοχή της Ανόρθωσης, ο Βίντμερ με δυνατό σουτ νίκησε τον Λόρια για το 1-0 της Βασιλείας.
Οι γηπεδούχοι διπλασίασαν το προβάδισμά τους στο 12' της αναμέτρησης, όταν ο Κάμπο με δυνατό διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι της εστίας του Λόρια κι έγραψε το 2-0. 
Στο 20' της αναμέτρησης ο Λόρια απέκρουσε σουτ επιθετικού των Ελβετών, ωστόσο η μπάλα χτύπησε στον Αρμένιο και κατέληξε στα δίκτυα για το 3-0. 
Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, μετά από κόρνερ και ασταθές διώξιμο της άμυνας των Ελβετών, ο αμυντικός της Κυρίας, έπιασε ένα ξερό σουτ και έστειλε την μπάλα στη γωνιά του Νίκολιτς.
Η ομάδα της Αμμοχώστου έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, στο 49ο λεπτό της αναμέτρησης μετά την αποβολή του Τορνίκε Οκριασβίλι, ο οποίος ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα αμυντικού των γηπεδούχων. Ο διαιτητής της αναμέτρησης έκρινε ότι ο ποδοσφαιριστής της Ανόρθωσης έκανε θέατρο και του έδειξε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

Παρότι η Ανόρθωση έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω της αποβολής του Οκριασβίλι, κατάφερε να μειώσει στο σκορ, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κβιλιτάια.

Μετά την ανατροπή του Αμπαρτζουμιάν, η οποία στην επαναληπτική προβολή, φαίνεται να έγινε στα όρια της περιοχής, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, με τον Γεωργιανό επιθετικό να σημαδεύει σωστά για το 3-2.

Η Βασιλεία, έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές στο 87' μετά από δεύτερη κίτρινη κάρτα που δέχθηκε ο Βαν Μοος, για φάουλ στον ΓΓκαλίτσιο.

Οι ενδεκάδες:

Βασιλεία: Νίκολιτς, Φαν Βόλφσβινκελ, Κόμερτ, Βίντμερ, Αλντερέτε, Κάμπο, Μπουλουλού (60′ Φον Μος), Στόκερ, Καμπράλ, Φράι, Παντούλα.

Ανόρθωση: Λόρια, Αμπαρτζουμιάν, Βργκοτς, Σίλντενφελντ, Σελίν, Κορέια (46′ Χριστοφή), Κ. Αρτυματάς, Νταουσβίλι, Μαργκάσα (62′ Μίχα), Οκριασβίλι, Κβιλιτάια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ