Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Μίλησε για μεγάλη πρόκριση ο Ουζουνίδης, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου

  25/09/2020 00:15
Μίλησε για μεγάλη πρόκριση ο Ουζουνίδης, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου

Μίλησε για μεγάλη πρόκριση ο Ουζουνίδης, έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου

  25/09/2020 00:15

Χαρούμενος για την πρόκριση αλλά συνάμα προβληματισμένος για την εμφάνιση της ομάδας παρουσιάστηκε ο τεχνικός του ΑΠΟΕΛ, Μαρίνος Ουζουνίδης, μετά το τέλος του αγώνα στη δημοσιογραφική διάσκεψη. 

Ο Εβρίτης κόουτς στάθηκε στις επιλογές που έγιναν για τη λίστα των γαλαζοκιτρίνων αλλά και τον ανορθόδοξο τρόπο με τον οποίο έπαιξε η ομάδα του.  

«Παρασυρθήκαμε από το παιχνίδι τους και δεν παίξαμε καλά. Βγήκαμε εκτός παιχνιδιού, χάσαμε την ψυχραιμία μας και για αυτό τον λόγο προβληματιστήκαμε και δυσκολευτήκαμε. Αυτό το παιχνίδι θα πρέπει να γίνει ένα καλό μάθημα. Θέλουμε να έχουμε την κατοχή και να φτιάχνουμε φάσεις. Παίξαμε με ανορθόδοξο τρόπο και μεγάλες πάσες. Πήραμε την πρόκριση και ευτυχώς έχουμε μια εβδομάδα να ετοιμαστούμε για την Τσεχία. Θέλουμε να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση σε μια έδρα που θα είναι άδεια.

Είναι λίγο κρύα τα παιχνίδια. Ήταν μεγάλη πρόκριση γιατί δεν παίξαμε καλά. Παρασυρθήκαμε από τον ρυθμό του αγώνα. Σήμερα δεν είχαμε αριστερό μπακ. Τον στόχο μας τον πετύχαμε. Μένει ο τελικός. Αυτό το παιχνίδι πρέπει να μας γίνει μάθημα. Η αλήθεια είναι πως αν σταματήσουμε να παίζουμε δεν γίνεται. Δεν είχαμε ξεκούραση. Με μια κακή εμφάνιση προκριθήκαμε. Περιμέναμε να μείνει ο Νικόλας Ιωάννου αλλά τελικά δεν έγινε αυτό. Μας έχει στεναχωρήσει ότι ο Μιχαήλοβιτς έχει βγει από τη λίστα. Κάποιος έπρεπε να μείνει έξω και αποφασίσαμε να μείνει έξω. Θέλω να τον ευχαριστήσω για όλο το διάστημα. Ήταν κύριος και ένα παιδί με ήθος. Ήμασταν στεναχωρημένοι όταν το αποφασίσαμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας