Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Ξέσπασε κατά του Νεοφυτίδη για τα «μαύρα τζαι γέριμα» η ΚΟΠ

  25/09/2020 11:15
Ξέσπασε κατά του Νεοφυτίδη για τα «μαύρα τζαι γέριμα» η ΚΟΠ

Ξέσπασε κατά του Νεοφυτίδη για τα «μαύρα τζαι γέριμα» η ΚΟΠ

  25/09/2020 11:15
Έξαλλη με τον Σπύρο Νεοφυτίδη είναι η ΚΟΠ. Ο αναπληρωτής πρόεδρός της έριξε τα πυρά του στον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ, με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του με τις οποίες αμφισβητούσε τα υγειονομικά πρωτόκολλα για το ποδόσφαιρο. 

Κληθείς να σχολιάσει τις προηγούμενες τοποθετήσεις του Σπύρου Νεοφυτίδη, ο αναπληρωτής πρόεδρος της ΚΟΠ απεύθυνε έκκληση στον εκτελεστικό πρόεδρο του ΠΑΣΠ, όπως «σταματήσει να εκπέμπει αρνητική ενέργεια».
 
Έπειτα, όντας φανερά ενοχλημένος, αναφέρθηκε στην ατάκα του Νεοφυτίδη για «μαύρο τζαι γέριμο πρωτόκολλο», λέγοντας ότι «κάποιος πρέπει να τον συνεφέρει».
 
Επιπρόσθετα, ο Χάρης Λοϊζίδης παραδέχθηκε τα λάθη που έγιναν εν μέσω της πανδημίας, ωστόσο κάλεσε άπαντες ν' αποφύγουν τον μηδενισμό και να εργαστούν για το καλό του κυπριακού αθλητισμού.
 
Υπενθυμίζεται ότι ο εκτελεστικός πρόεδρος του ΠΑΣΠ προέβη σε έντονες τοποθετήσεις μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα, κατηγορώντας την ηγεσία της ΚΟΠ και τους αρμόδιους Φορείς ότι φέρουν ευθύνη για τη μαζική αύξηση των κρουσμάτων στο ποδόσφαιρο. 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας