Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Αρχίζουν τα επτά χιλιάδες τεστ στις Μικρές Κατηγορίες

  25/09/2020 12:52
Αρχίζουν τα επτά χιλιάδες τεστ στις Μικρές Κατηγορίες

Αρχίζουν τα επτά χιλιάδες τεστ στις Μικρές Κατηγορίες

  25/09/2020 12:52
Μετά από Απόφαση του Υπουργικού Συμβουλίου, στο πλαίσιο της ευρύτερης στρατηγικής της Κυβέρνησης για διαχείριση της πανδημίας του κορωνοϊού, και των ενεργειών που γίνονται από πλευράς Υπουργείου Υγείας για έλεγχο και περιορισμό της διασποράς του ιού στην κοινότητα, αρχίζουν από σήμερα, 25 Σεπτεμβρίου 2020, προγράμματα δειγματοληπτικού εργαστηριακού ελέγχου ως εξής:
 
1. Εργαστηριακός έλεγχος σε 7,000 συμμετέχοντες σε όλες της διοργανώσεις της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου πλην της Α’ Κατηγορίας, με διαδικασία που καθορίστηκε σε συνεργασία με την ΚΟΠ.
 
2. Εργαστηριακός έλεγχος σε 1,777 εργαζόμενους και διαμένοντες σε στέγες ευγηρίας και άλλες κλειστές δομές, με κινητή μονάδα δειγματοληψίας.
 
Σημειώνεται, επίσης, ότι από εχθές το απόγευμα άρχισε ο δειγματοληπτικός εργαστηριακός έλεγχος σε 3,000 πολίτες της Επαρχίας Λάρνακας σε υπαίθριους χώρους που υποδείχθηκαν και ανακοινώθηκαν από τον Δήμο Λάρνακας. Επισημαίνεται ότι οι πολίτες που θα προσέρχονται για δειγματοληψία πρέπει να φέρουν προστατευτική μάσκα.
 
Επιπρόσθετα, σε συνεννόηση με τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Άχνας, θα διενεργηθεί δειγματοληπτικός έλεγχος σε 500 κατοίκους της Κοινότητας Άχνας
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας