Πέμπτη, 6 Μαΐου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Η επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού για τα κρούσματα και τα... καρφιά

  26/09/2020 19:46
Η επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού για τα κρούσματα και τα... καρφιά

Η επίσημη ανακοίνωση του Εθνικού για τα κρούσματα και τα... καρφιά

  26/09/2020 19:46

Ενημέρωσε και επίσημα για τα τρία νέα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα του ο Εθνικός Άχνας, δύο εκ των οποίων ποδοσφαιριστές και ένα άτομο του προσωπικού της ομάδας.

Σε ανακοίνωσή του, ο Εθνικός ευχαριστεί όλους τους εμπλεκόμενους για την άμεση βοήθειά τους έτσι ώστε να ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες του Πρωτοκόλλου εντός και εκτός γηπέδου.

«Ευχαριστούμε επίσης όσους βρήκαν τον χρόνο να μας στείλουν τα δικά τους μηνύματα στήριξης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ θα θέλαμε να στείλουμε και σε όσους βρίσκονται κοντά στην ομάδα και οι οποίοι τις τελευταίες μέρες, ανέλαβαν εθελοντικά περισσότερες ευθύνες έτσι ώστε να μπορέσουν κάποια πράγματα να κυλήσουν όσο πιο ομαλά γίνεται».

Το Σωματείο του Εθνικού, σημειώνεται στην ανακοίνωση, «πάντα στεκόταν όρθιο γιατί κάποιοι άνθρωποι στις δύσκολες στιγμές έβγαιναν μπροστά χωρίς πολλά λόγια αλλά με πράξεις. Σε αντίθεση με άλλους που θεωρητικά θα έπρεπε να βρίσκονται κοντά και να σέβονται το Σωματείο μας αλλά δυστυχώς οι πράξεις τους ντροπιάζουν όχι μόνο την ομάδα αλλά και ολόκληρη την κοινωνία μας».

Καταλήγοντας, αναφέρουν, «μένουμε δυνατοί και πιστέψτε μας... μένουμε πιο ενωμένοι από ποτέ. Όλα τα μέλη της ομάδας μας είναι καλά στην υγεία τους. Ακολουθούν τις οδηγίες των ειδικών αλλά και των προπονητών τους για να μπορέσουν να επιστρέψουν όσο πιο γρήγορα γίνεται. Για να είμαστε ειλικρινείς αυτοί είναι που δίνουν και στους υπόλοιπους μας δύναμη. Η τρέλα τους δεν περιγράφεται.. ίσως όταν επιστρέψουν με το καλό να μπορέσουμε να μοιραστούμε μαζί σας τις ιστορίες τους»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας