Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Επέστρεψε στις προπονήσεις με μειωμένο αριθμό παικτών η Νέα Σαλαμίνα

  27/09/2020 12:27
Επέστρεψε στις προπονήσεις με μειωμένο αριθμό παικτών η Νέα Σαλαμίνα

Επέστρεψε στις προπονήσεις με μειωμένο αριθμό παικτών η Νέα Σαλαμίνα

  27/09/2020 12:27

Στις προπονήσεις στο αθλητικό κέντρο στο Μενεού επέστρεψε η ομάδα της Νέας Σαλαμίνας, μετά τα μαζικά κρούσματα που εντοπίστηκαν το τελευταίο διάστημα. 

Οι ερυθρόλευκοι πραγματοποίησαν την προετοιμασία τους με 13 συνολικά ποδοσφαιριστές. 

Η ανακοίνωση:

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο προπονητικό μας κέντρο στο Μενεού η προπόνηση της ομάδας μας μετά από 10 μέρες απραξίας.

Στην προπόνηση της ομάδας συμμετείχαν 11 ποδοσφαιριστές και 2 τερματοφύλακες κάτω από τις οδηγίες του γυμναστή μας Αλέξη Περικλέους και του προπονητή τερματοφυλάκων Αντρέα Μαυρή.

Οι προπονήσεις θα συνεχίζονται καθημερινά για τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές μας καθώς και για τους ποδοσφαιριστές της β ομάδας που έχουν ενσωματωθεί στις προπονήσεις της Α ομάδας.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές μας είναι καλά στην υγεία τους με την ευχή όλων μας να επιστρέψουν υγιείς πίσω στις προπονήσεις της ομάδας μας το συντομότερο δυνατόν.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα όλο τον κόσμο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ για τα μηνύματα συμπαράστασης και στήριξης, μηνύματα που μας δίνουν την δύναμη να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί αυτή την δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση.

Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας