Ανακοίνωσε την αποστολή του για την Κύπρο ο Ολυμπιακός

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για τον επαναληπτικό αγώνα με την Ομόνοια για τα Play-offs του UEFA Champions League.
 
Σύμφωνα με την ιστοσελίδα των «ερυθρολεύκων», την τελευταία τους προπόνηση πριν αναχωρήσουν για την Κύπρο, πραγματοποίησαν το πρωί της Κυριακής οι παίκτες του Ολυμπιακού.
 
Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς γύμνασε την ομάδα του στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη και αμέσως μετά ανακοίνωσε την αποστολή που θα ταξιδέψει το πρωί της Δευτέρας για τη Λευκωσία.
 
Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Τζολάκης, Κρίστινσον, Ραφίνια, Χολέμπας, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Καφού, Καμαρά, Εμβιλά, Μπρούνο, Φορτούνης, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά, Κάιπερς, Χασάν, Ελ Αραμπί.
 
Η αποστολή του Ολυμπιακού αναχωρεί αύριο, στις 10:30, για Κύπρο, όπου την Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, θα αναμετρηθεί, στις 22.00, με την Ομόνοια για τα Play-offs του UEFA Champions League. Στον πρώτο αγώνα, στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», επικράτησαν οι «ερυθρόλευκοι» με 2-0.
 
Η αποστολή του Ολυμπιακού θα επιστρέψει στην Ελλάδα αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης
 
Αύριο, στις 18:30, θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη πριν τον αγώνα συνέντευξη Τύπου, στο ΓΣΠ, με τους Πέδρο Μαρτίνς και Ματιέ Βαλμπουενά και στις 19:00 είναι προγραμματισμένη η προπόνηση της ομάδας του Ολυμπιακού, η οποία θα είναι ανοιχτή στα ΜΜΕ για 15 λεπτά.
 
Η συνέντευξη Τύπου της Ομόνοιας είναι προγραμματισμένη για τις 20:00 στο ΓΣΠ και η προπόνηση της στις 20:30.
 
Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε, σύμφωνα με την ιστοσελίδα της UEFA, ο Ισπανός διαιτητής, Antonio Mateu Lahoz. Βοηθοί διαιτητές ορίσθηκαν οι συμπατριώτες του, Pau Cebrian Devis και Roberto del Palomar, ενώ τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ο επίσης Ισπανός, Jose Luis Munuera Montero.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής