Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Δεύτερο κρούσμα στην Ομόνοια, μεγαλώνουν τα cluster Εθνικού και Νέας Σαλαμίνας

  27/09/2020 18:00
Δεύτερο κρούσμα στην Ομόνοια, μεγαλώνουν τα cluster Εθνικού και Νέας Σαλαμίνας

Δεύτερο κρούσμα στην Ομόνοια, μεγαλώνουν τα cluster Εθνικού και Νέας Σαλαμίνας

  27/09/2020 18:00
Δεύτερο κρούσμα κορωνοϊού εντοπίστηκε στην Ομόνοια, ενώ μεγαλώνουν οι αλυσίδες που δημιουργήθηκαν από Εθνικό Άχνας και Νέα Σαλαμίνα.

Σύμφωνα με ενημέρωση από το Υπουργείο Υγείας, ο δεύτερος θετικός ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας εντοπίστηκε μετά από επανέλεγχο που έκανε η ομάδα, σύμφωνα με τα πρωτόκολλα της ΚΟΠ και της ΟΥΕΦΑ.
 

Την ίδια ώρα, ο Εθνικός Άχνας απαριθμεί 21 κρούσματα εντός της ομάδας, ενώ στα πλαίσια της ιχνηλάτησης εντοπίστηκαν άλλα δύο κρούσματα από το οικογενειακό περιβάλλον ποδοσφαιριστή, καθώς και ένα κρούσμα που είναι επαφή από το επαγγελματικό περιβάλλον ατόμου που έχει ανακοινωθεί ως θετικό στο πλαίσιο της ιχνηλάτησης των επαφών των ποδοσφαιριστών του Εθνικού.

Επίσης, εντοπίστηκε ένα κρούσμα από το οικογενειακό περιβάλλον ποδοσφαιριστή της Νέας Σαλαμίνας, από το οικογενειακό περιβάλλον του οποίου είχαν ανακοινωθεί ως θετικά περιστατικά άλλα δύο άτομα.
 
Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα σήμερα ανακοινώθηκε και ένα κρούσμα σε ομάδα δεύτερης κατηγορίας και συγκεκριμένα στον ΑΣΙΛ Λύσης. Σύμφωνα με το Υπουργείο Υγείας, το πρόσωπο αυτό εντοπίστηκε στο πλαίσιο του δειγματοληπτικού ελέγχου 3000 ατόμων στην Επαρχία Λάρνακας.
 
Η ανακοίνωση του ΑΣΙΛ 
«Μετά τον εντοπισμό θετικού κρούσματος κορωνοιού σε ποδοσφαιριστή της ομάδας μας, έχουμε προβεί σε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες όπως αυτές διαλαμβάνονται στο Πρωτόκολλο της ΚΟΠ. 

‘Όλοι όσοι είχαν επαφή με το επιβεβαιωμένο κρούσμα έχουν ήδη υποβληθεί σε τεστ.
Όλοι μπαίνουν άμεσα σε αυτοπεριορισμό αναμένοντας τα αποτελέσματα. Το τι θα επακολουθήσει διαλαμβάνεται στο πρωτόκολλο και αυτό ακριβώς θα κάνουμε.   

Τα αποδυτήρια της ομάδας θα απολυμανθούν αύριο πρωί.

Το Διοικητικό Συμβούλιο είναι και θα παραμείνει σε συνεχή επαφή τόσο με την Ομοσπονδία όσο και με λειτουργούς του Υπουργείου Υγείας προς αντιμετώπιση της κατάστασης. 

Απευθύνουμε μήνυμα συμπαράστασης προς την Τεχνική Ηγεσία. Ποδοσφαιριστές και λοιπό προσωπικό της ομάδας μας καθώς και στις οικογένειες τους. Δεν επιτρέπεται ούτε πανικός, ούτε απογοήτευση. Θα ακολουθήσουμε ότι συστήνουν οι ειδικοί και ΜΑΖΙ θα αντιμετωπίσουμε και αυτή τη δοκιμασία. Πολλές και πολύ χειρότερες δοκιμασίες αντιμετώπισε αυτό το Σωματείο στην 88χρονη ιστορία του και τα κατάφερε. Θα τα καταφέρουμε και τώρα.

Υ.Σ.
Με βάση τελευταίας ενημέρωσης από ΚΟΠ ο σημερινός αγώνας ενάντια στην Ομόνοια Αραδίππου αναβάλλεται. Για νέα μέρα και ώρα διεξαγωγής του θα ενημερωθούμε από την Ομοσπονδία.»

 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας