Στην Αρένα για πρώτη φορά θα αγωνιστεί η Εθνική Ανδρών

Το Στάδιο ΑΕΚ Αρένα στη Λάρνακα θα φιλοξενήσει για πρώτη φορά την ερχόμενη εβδομάδα αγώνα της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών.

Την Τετάρτη, 7 Οκτωβρίου η Κύπρος θα υποδεχθεί σε φιλικό αγώνα την Εθνική Τσεχίας και ο αγώνας αυτός θα γίνει στο ΑΕΚ Αρένα στις 19:00. Βάσει του πρωτοκόλλου της UEFA, η αναμέτρηση θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Το φιλικό αγώνα με την Τσεχία, θα ακολουθήσουν δύο εκτός έδρας επίσημοι αγώνες για την Εθνική μας. Το Σάββατο 10 Οκτωβρίου θα αγωνιστεί με το Λουξεμβούργο στις 16:00 και την Τρίτη 13 Οκτωβρίου με το Αζερμπαϊτζάν στις 19:00. Οι αγώνες αυτοί είναι για την 3η και 4η αγωνιστική του 1ου ομίλου της 3ης Κατηγορίας του Nations League.

Η κλήση των ποδοσφαιριστών για τους τρεις αγώνες θα ανακοινωθεί την ερχόμενη Παρασκευή 2 Οκτωβρίου. Η πρώτη συγκέντρωση των διεθνών είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου.

Δειτε Επισης

Κύπριοι διαιτητές στην Ανδόρα για αγώνα του Conference League
Οι 29 ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στην πρώτη προπόνηση της Ανόρθωσης-Ακολουθούν τα εργομετρικά
Έξι φιλικά εντός συνόρων δίνει ο Απόλλωνας-Ξεχωρίζει ο αγώνας με τον ΑΠΟΕΛ
Η αναφορά του Φαμπρίτσιο Ρομάνο στον Αλέχο του ΑΠΟΕΛ
Η επιπρόσθετη επιλογή για τα άτομα άνω των 65 ετών για έκδοση της κάρτας φιλάθλου
Φίλιππος Κοκκινόφτας... Το ταλέντο που έκλεισε η ΠΑΕΕΚ για την επίθεση
Η μεταγραφή του Δώνη στον Άρη, ο τραυματισμός στον ΑΠΟΕΛ και η μεγάλη εύκαιρα
Η εγκύκλιος για το νέο πρωτάθλημα γυναικών-Η ΚΟΠ ενημέρωσε τα σωματεία
Η προκήρυξη του κυπέλλου-Διπλοί αγώνες μόνο στην ημιτελική φάση
Ανακοίνωσε τον Μπρούνο Λάνγκα η Πάφος