Ψάχνει τη μεγάλη ανατροπή απέναντι στον Ολυμπιακό η Ομόνοια

Απέναντι στη μεγαλύτερη πρόκληση της ιστορίας της βρίσκεται η Ομόνοια, η οποία αντιμετωπίζει απόψε τον Ολυμπιακό Πειραιώς, στον επαναληπτικό των πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Οι πράσινοι, μετά την ήττα με 2-0 στον πρώτο αγώνα στο Φάληρο, ψάχνουν τη νίκη με τρία γκολ διαφορά για να εξασφαλίσουν για πρώτη φορά στην ιστορία τους, εισιτήριο για τους χρυσοφόρους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.
 
Πέραν από το γεγονός ότι το τριφύλλι ψάχνει τη νίκη με τρία γκολ, ο Χένινγκ Μπεργκ, ψάχνει λύσεις και για το βασικό σχήμα, αφού δύο από τους ποδοσφαιριστές του, που ήταν βασικοί στο Γεώργιος Καραϊσκάκης, προσβλήθηκαν από κορωνοϊό και ως εκ τούτου είναι παροπλισμένοι για τον αγώνα του ΓΣΠ.
 
Επίσης, ο επιθετικός Σένε, αντιμετωπίζει μικροπρόβλημα τραυματισμού, μετά από κτύπημα που δέχθηκε στον πρώτο αγώνα και η συμμετοχή του, θεωρείται αμφίβολη.
 
Παρά τα όποια προβλήματα υπάρχουν, ο Χένινγκ Μπεργκ, πιστεύει στην ανατροπή, αφού στο ποδόσφαιρο πολλά μπορούν να συμβούν.
 
Σίγουρα, ο Νορβηγός θα προσπαθήσει να εκπλήξει τον προπονητή του Ολυμπιακού Πέδρο Μαρτίνς, πιέζοντας ψηλά, ενώ θα ψάξει το γρήγορο γκολ, το οποίο θα δώσει άλλο αέρα στην Ομόνοια και θα κάνει τους παίκτες να πιστέψουν στην πρόκριση.
 
«Είμαστε 2-0 πίσω. Δεν θα είναι εύκολο. Θα πρέπει να έχουμε μια αρκετά καλή εμφάνιση. Θα πρέπει να έχουμε και την τύχη που μας έλειψε στο πρώτο παιχνίδι. Είναι το δεύτερο ημίχρονο τώρα. Έχουμε 90 λεπτά μπροστά μας και όλα μπορούν να συμβούν. Είναι δύσκολο γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ καλή ομάδα όμως στο ποδόσφαιρο όλα μπορούν να συμβούν», είπε ο κ. Μπεργκ.

Η πιθανή ενδεκάδα του Μπεργκ: Φαμπιάνο, Λανγκ, Λούφτνερ, Λέσιακς, Χουμποτσάν, Γκόμες, Κουσουλός, Τζιώνης, Παπουλής, Μποτεάκ και Ντούρις. Πιθανότητες για την 11άδα έχει για την επίθεση και ο νεαρός Κακουλλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Πράσινη παράνοια για την Ομόνοια 29Μ-Ξεπέρασε τις 2.000 η προπώληση για το ντέρμπι τίτλου
Κέρδισε τη Σαλαμίνα και συνεχίζει τη μάχη η Δόξα-Επικράτησε του Εθνικού ο Οθέλλος
Τώρα που η μπάλα καίει καλούνται να αποδείξουν πόσα καντάρια μπάλας ξέρουν-Όλα τα βαθμολογικά δεδομένα
Δημητρίου: Προχωρούν οι διαδικασίες για ιδιόκτητο γήπεδο και ανακαίνιση του Ηλίας Πούλλος
Ορίστηκαν οι διαιτητές στα κρίσιμα ντέρμπι για τη μάχη του πρωταθλήματος
Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα