Για τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του Γιάκολις κάνουν λόγο στην Ελλάδα

Έτοιμη να εντάξει στο δυναμικό της το ποδοσφαιριστή του ΑΠΟΕΛ, Αντόνιο Γιάκολις, ο οποίος τέθηκε εκτός πλάνων είναι η Ξάνθη.

Σύμφωνα με την ελλαδική ιστοσελίδα, onsports.gr, θεωρούν δεδομένο ότι ο Κροάτης άσος θα συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα της Ελλάδας.

Η Ξάνθη είναι έτοιμη να ρίξει νέα «βόμβα» εν όψει της συμμετοχής της στην Super League 2

Έχει πάρει «φωτιά» η Ξάνθη που φουλάρει στον σχεδιασμό της για την Super League 2. Λίγο μετά το «αντίο» του Χρήστου Πανόπουλου, διέρρευσε ότι οι «ακρίτες» είναι έτοιμοι για νέα μεταγραφική «βόμβα» που θα προκαλέσει αίσθηση.

Με τον Μπιλ Παπάς να σηματοδοτεί τη νέα εποχή στα διοικητικά, η Ξάνθη ξεκάθαρα δημιουργεί ρόστερ ανόδου καθώς σύμφωνα με το Sportsaddict προχωρά και στην απόκτηση του διεθνή Κροάτη μεσοεπιθετικού, Αντόνιο Γιάκολις απο το ΑΠΟΕΛ.

Δίχως αμφιβολία πρόκειται για υπέρβαση της Ξάνθης κι αυτό διότι τον συγκεκριμένο παίκτη πολλές Ελληνικές ομάδες προσπάθησαν και φέτος να τον αποκτήσουν χωρίς να τα καταφέρνουν λόγω του υψηλού κασέ του.

Οι ακρίτες μπόρεσαν να βρουν την χρυσή τομή τόσο με το ΑΠΟΕΛ όσο και με τον διεθνή με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες της Κροατίας (Κ17, Κ18, Κ19 Κ20 και Κ21) ώστε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα για χάρη του ΑΟΞ.

Ο 28χρονος βιρτουόζος είναι γεννημένος στις 28 Φεβρουαρίου του 1992 στο Varaždin της Κροατίας. Ο ύψους 1,75 Γιάκολις αγωνίζεται και στα δύο πλευρά των εξτρέμ έχοντας τρομερό δεξί σουτ, ενώ φημίζεται για την ταχύτητα και τεχνική του χαρίζοντας κατά διαστήματα “μαγικές” στιγμές στην παρουσία του σε όλες τις ομάδες που αγωνίστηκε.

 Το καλοκαίρι του 2016 μετά τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις στην Κλούζ τον απέκτησε η Στεάουα Βουκουρεστίου, με την οποία είχε εντυπωσιακή σεζόν καταγράφοντας 24 συμμετοχές έχοντας σκοράρει 1 γκολ και μοιράζοντας 3 ασίστ.

Το καλοκαίρι του 2017 ο Απόλλων Λεμεσού κάνει την υπέρβαση και τον αποκτά με την μορφή δανεισμού, και στην Κύπρο ο Γιάκολις θα κάνει “πράγματα και θάμματα” δικαιώνοντας τους ανθρώπους του Απόλλωνα έχοντας 43 συμμετοχές όπου σκόραρε 5 γκολ και μοίρασε 10 ασίστ κατακτώντας μάλιστα και το Κυπριακό Σούπερ Καπ.

Με την ολοκλήρωση του δανεισμού επέστρεψε στην Στεάουα όπου έμεινε μέχρι τον Γενάρη του 2018 έχοντας 13 συμμετοχές, μοιράζοντας και 3 ασίστ, με τον ΑΠΟΕΛ μετά την εντυπωσιακή του παρουσία στην Κύπρο να σπεύδει να τον αποκτήσει και αυτός νά τους δικαιώνει έχοντας σε 1,5 χρόνο παρουσίας εκεί 39 συμμετοχές έχοντας σκοράρει 2 τέρματα και μοιράσει 2 ασίστ, κατακτώντας και το πρωτάθλημα Κύπρου την σεζόν 2018-2019.

 

Δειτε Επισης

Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές
Στο παρά πέντε ο ΑΠΟΕΛ για την ανέγερση του νέου γηπέδου-Η τοποθέτηση του Ιωάννου
Τα δεδομένα για τον Γιοβάνοβιτς και η απόφαση για τον προπονητή της Εθνικής Ελλάδος
Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια
Εικόνες από την φωτιά στο οίκημα της Ομόνοιας-Δείχνει «άσπονδους φίλους» ο πρόεδρος του Σωματείου
AΕΛ και ΑΕΚ διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου στο φούτσαλ
Φωτιά στο σωματείο της Ομόνοιας στην Παπανικολή-Έρευνες από τις Αρχές