Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

«Γιορτή δική μου, παραμονή δική σας...»

  30/09/2020 11:06
«Γιορτή δική μου, παραμονή δική σας...»

«Γιορτή δική μου, παραμονή δική σας...»

  30/09/2020 11:06
Έντονα ενοχλημένος από την απόφαση της ΚΟΠ, για να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας της Νέας Σαλαμίνας απέναντι στην Πάφο για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, παρά τα κρούσματα που υπάρχουν στην ομάδα, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της, Θουκής Θουκιδίδης.
 
Μιλώντας στον Supersport Fm, ο κ. Θουκιδίδης αναφέρθηκε αρχικά στην εξάπλωση των κρουσμάτων στην ομάδα. «Αυτός ο παίκτης (σ.σ. πρώτο κρούσμα), ήρθε από την Πορτογαλία, μέσω Βιέννης, έφερε αρνητικό τεστ, ήταν από χώρα κατηγορίας Β και δικαιούταν να κυκλοφορήσει ελεύθερος. Η Νέα Σαλαμίνα, από μόνη της υπέβαλε σε τεστ τον ποδοσφαιριστή και βρέθηκε θετικός. Την Παρασκευή το βραδύ, έδειξαν όλα τα τεστ αρνητικά και την επόμενη μάς ζητήθηκε επαναληπτικό τεστ και δέκα παίκτες βρέθηκαν θετικοί. Δεν μας δόθηκε δικαίωμα να προπονηθούν οι υγιείς παίκτες και το θέμα είναι ότι αυτό. Δεν απασχόλησε την εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΠ αυτό, δεν ξέρω γιατί δεν λήφθηκε υπόψη».
 
Στον κ. Θουκιδίδη επισημάνθηκε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες διεξαγωγής αγώνων και απάντησε λέγοντας ότι, «υπάρχει το κύπελλο και μπορεί να γίνει αναπροσαρμογή με μονούς αγώνες. Επίσης ήθελα να θίξω το fair-play και κάτι ακόμη. Πώς γίνεται μια ομάδα π.χ. τώρα η Πάφος να έρχεται και να ψηφίζει για κάτι τέτοιο; Θα ψηφίσει ανάλογα με το συμφέρον της;».
 
Σε ότι αφορά στις ψήφους ομάδων που ήθελαν να γίνει κανονικά ο αγώνας, είπε ότι «μίλησα με Ανόρθωση, ΑΕΚ και Απόλλωνα. Για τον κ. Κίρζη το σκεπτικό ήταν οι ημερομηνίες, αλλά ήταν σωστά τα επιχειρήματα του. Δεν έχουμε κάποιο παράπονο από τον κ. Κούμα, αλλά από ορισμένα σωματεία. Σήμερα γιορτή δική μου παραμονή δική σας».
 
Ερωτήθηκε εξάλλου για το πόσους ποδοσφαιριστές έχει διαθέσιμους η ομάδα, λέγοντας ότι «από την πρώτη ομάδα είναι επτά παίκτες και θα τους κάνουμε ξανά σήμερα τεστ, θα έχουμε και παίκτες από την β’ ομάδα, αλλά θα απουσιάζει ο προπονητής μας. Θα πάρουμε ομάδα να αγωνιστεί κόντρα στην αδικία που νιώθουμε. Θα τηρήσουμε σωστή αθλητική συμπεριφορά».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας