«Γιορτή δική μου, παραμονή δική σας...»

Έντονα ενοχλημένος από την απόφαση της ΚΟΠ, για να διεξαχθεί κανονικά ο αγώνας της Νέας Σαλαμίνας απέναντι στην Πάφο για την έκτη αγωνιστική του πρωταθλήματος, παρά τα κρούσματα που υπάρχουν στην ομάδα, παρουσιάστηκε ο πρόεδρος της, Θουκής Θουκιδίδης.
 
Μιλώντας στον Supersport Fm, ο κ. Θουκιδίδης αναφέρθηκε αρχικά στην εξάπλωση των κρουσμάτων στην ομάδα. «Αυτός ο παίκτης (σ.σ. πρώτο κρούσμα), ήρθε από την Πορτογαλία, μέσω Βιέννης, έφερε αρνητικό τεστ, ήταν από χώρα κατηγορίας Β και δικαιούταν να κυκλοφορήσει ελεύθερος. Η Νέα Σαλαμίνα, από μόνη της υπέβαλε σε τεστ τον ποδοσφαιριστή και βρέθηκε θετικός. Την Παρασκευή το βραδύ, έδειξαν όλα τα τεστ αρνητικά και την επόμενη μάς ζητήθηκε επαναληπτικό τεστ και δέκα παίκτες βρέθηκαν θετικοί. Δεν μας δόθηκε δικαίωμα να προπονηθούν οι υγιείς παίκτες και το θέμα είναι ότι αυτό. Δεν απασχόλησε την εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΠ αυτό, δεν ξέρω γιατί δεν λήφθηκε υπόψη».
 
Στον κ. Θουκιδίδη επισημάνθηκε ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες διεξαγωγής αγώνων και απάντησε λέγοντας ότι, «υπάρχει το κύπελλο και μπορεί να γίνει αναπροσαρμογή με μονούς αγώνες. Επίσης ήθελα να θίξω το fair-play και κάτι ακόμη. Πώς γίνεται μια ομάδα π.χ. τώρα η Πάφος να έρχεται και να ψηφίζει για κάτι τέτοιο; Θα ψηφίσει ανάλογα με το συμφέρον της;».
 
Σε ότι αφορά στις ψήφους ομάδων που ήθελαν να γίνει κανονικά ο αγώνας, είπε ότι «μίλησα με Ανόρθωση, ΑΕΚ και Απόλλωνα. Για τον κ. Κίρζη το σκεπτικό ήταν οι ημερομηνίες, αλλά ήταν σωστά τα επιχειρήματα του. Δεν έχουμε κάποιο παράπονο από τον κ. Κούμα, αλλά από ορισμένα σωματεία. Σήμερα γιορτή δική μου παραμονή δική σας».
 
Ερωτήθηκε εξάλλου για το πόσους ποδοσφαιριστές έχει διαθέσιμους η ομάδα, λέγοντας ότι «από την πρώτη ομάδα είναι επτά παίκτες και θα τους κάνουμε ξανά σήμερα τεστ, θα έχουμε και παίκτες από την β’ ομάδα, αλλά θα απουσιάζει ο προπονητής μας. Θα πάρουμε ομάδα να αγωνιστεί κόντρα στην αδικία που νιώθουμε. Θα τηρήσουμε σωστή αθλητική συμπεριφορά».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

«Είμαστε η πιο συνεπής ομάδα, εάν συνεχίσουμε να κερδίζουμε είναι ευκαιρία για το πρωτάθλημα»
O προγραμματισμός της αγωνιστικής περιόδου 2024-2025
Άρχισε την προετοιμασία της για τους αγώνες με Λετονία και Σερβία η Εθνική
Νίκησε την Ανόρθωση και πιέζει τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ
Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ