Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Με ψήφους 8-3 η απόφαση για μη αναβολές αγώνων-Όλο το παρασκήνιο

  30/09/2020 11:39
Με ψήφους 8-3 η απόφαση για μη αναβολές αγώνων-Όλο το παρασκήνιο

Με ψήφους 8-3 η απόφαση για μη αναβολές αγώνων-Όλο το παρασκήνιο

  30/09/2020 11:39
Έντονη είναι η συζήτηση στα ποδοσφαιρικά στέκια για το τι πραγματικά έγινε χθες βράδυ στην Εκτελεστική Επιτροπή σε σχέση με την απόφαση για μη αναβολή των αγώνων της Νέας Σαλαμίνας και του Εθνικού.

Οι πρώτες διαρροές που έγιναν μετά το τέλος της συνεδρίας ήταν πως η τελική απόφαση λήφθηκε με οριακή πλειοψηφία 6-5 και πως, υπέρ της αναβολής τάχθηκαν οι εκπρόσωποι του ΑΠΟΕΛ, της Ομόνοιας, της Νέας Σαλαμίνας, της ΑΕΛ και ο Πρόεδρος της ΚΟΠ.
 
Είναι όμως αυτή η πραγματικότητα; Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι το τελικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας ήταν 8-3 και όχι 6-5 και πως οι εκπρόσωποι του ΑΠΟΕΛ και της Ομόνοιας δεν ψήφισαν υπέρ της αναβολής των αγώνων.

Η θέση που εκφράστηκε από το Νίκο Νικολάου (Ομόνοια) και Χάρη Λοϊζίδη (ΑΠΟΕΛ) ήταν πως, η ΚΟΠ θα πρέπει να εφαρμόσει το πρωτόκολλο της χωρίς να μπαίνει κάθε φορά σε συζήτηση αν πρέπει να αναβάλλεται ένας αγώνας ή όχι.

Οι εκπρόσωποι των δυο ομάδων υπέδειξαν πως αν θεωρείται άδικο το πρωτόκολλο, τότε θα πρέπει να γίνει μια γενική συζήτηση για τροποποιήσεις, κάτι που δεν φάνηκε να απορρίπτεις από αλλά μέλη της εκτελεστικής, χωρίς να αποκλείεται αυτό να συζητηθεί τις ερχόμενες εβδομάδες.
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας