Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

«Μας εκβιάζουν να κατεβούμε σε ένα αγώνα που μοιάζει περισσότερο με κουκλοθέατρο»

  30/09/2020 17:37
«Μας εκβιάζουν να κατεβούμε σε ένα αγώνα που μοιάζει περισσότερο με κουκλοθέατρο»

«Μας εκβιάζουν να κατεβούμε σε ένα αγώνα που μοιάζει περισσότερο με κουκλοθέατρο»

  30/09/2020 17:37
Την έντονη αντίδρασή τους, για την απόφαση της εκτελεστικής της ΚΟΠ, για μη αναβολή του αγώνα της Νέας Σαλαμίνας με αντίπαλο την Πάφο, εξέφρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί των ερυθρολεύκων Red Rebels.
 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αναφέρουν ότι «για άλλη μια φορά, η ΚΟΠ και αλλά σωματεία μας εκβιάζουν να κατεβούμε σε ένα αγώνα που μοιάζει περισσότερο με κουκλοθέατρο και προαποφασισμένη κομπίνα».
 
Σημειώνουν πως «όπως πάντα κύριοι στην ΚΟΠ έχετε αποφασίσει με λανθασμένα και άρρωστα κριτήρια. Εσείς οι ίδιοι διαμηνύετε ότι παίρνετε αυτή την απόφαση για διασφάλιση της ομαλής διεξαγωγής του πρωταθλήματος από εδώ και πέρα. Αν πραγματικά νοιαζόσαστε θα το κάνατε πριν πολλούς μήνες και να φροντίζατε να συνδράμετε οικονομικά και να βοηθήσετε τις ομάδες για να γίνονται τα τεστ σε εβδομαδιαία βάση. Αντί να κάνετε το αυτονόητο και να λάβετε υπόψη την δημόσια υγεία, έρχεστε και παίρνετε μια απόφαση η οποία έχει ως γνώμονα της καθαρά το αγωνιστικό και όχι το ανθρωπιστικό.  Κύριοι, το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα το οποίο πρέπει να χαρακτηρίζεται από ιδεώδη και αξίες, όπως ανθρωπιά και τίμιο παιχνίδι. Εσείς με κάθε τρόπο βρίσκετε τρόπο να τα καταπατείτε με την πιο μικρή ευκολία. Η απόφαση που έχετε πάρει είναι ψυχρή και ανήθικη». 
 
Η ομάδα μας, συνεχίζει η ανακοίνωση, «έχει χάσει 2 παιχνίδια μέχρι σήμερα. Ακόμη ένα  αναβληθέν παιχνίδι της δικής μας ομάδας και της Άχνας δηλαδή θα τίναζε στον αέρα την όλη διεξαγωγή του πρωταθλήματος; Να σας δώσουμε εμείς την λύση κύριοι. Θα μπορούσατε να βρείτε μια εβδομάδα και να βάλετε παιχνίδια Δευτέρα-Πέμπτη-Κυριακή. Αλλά για να μην δυσκολευτείτε εσείς η εύκολη απόφαση είναι να στείλετε την ομάδα μας αποδεκατισμένη, να πάει το Σάββατο να παίξει χωρίς προπονητές και παίχτες. Μπήκε κάποιος από εσάς στην θέση των ποδοσφαιριστών και όλων όσων νοσούν και ταλαιπωρούνται όλο αυτό το διάστημα;  Ή μας δώσατε εξήγηση γιατί το δικό σας ‘’πρωτόκολλο΄΄ ήρθε σε σύγκρουση με αυτό του Υπουργείου και στους δικούς μας αρνητικούς μας παίκτες δεν επιτράπηκε η προπόνηση για 10 μέρες; Αλλά το μέλημα σας είναι άλλο εσάς και δυστυχώς ένα και μοναδικό κριτήριο γνωρίζετε το οποίο απέχει πολύ από ανθρώπινες αξίες.  Δυστυχώς, βολεύεστε όλοι και κρύβεστε πίσω από συμφέροντα άλλων και πράττετε με γνώμονα λανθασμένα κριτήρια.  Και το χειρότερο όλων, είναι πως πιστεύετε ότι κάνουμε τα στραβά ματιά. Η αγανάκτηση μας είναι εκεί και δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα για αυτό κύριοι».
 
Σε ότι αφορά στα άλλα σωματεία, όπως λένε δεν περίμεναν κάτι διαφορετικό. «Ποιος πίστευε το σωματείο αυτών που μας έδιωξαν από τα σπίτια μας θα είχε ανθρωπιά να κατανοήσει τις συνθήκες που περνά το σωματείο μας ή πίστευε κανείς ότι η κούλλα θα κατανοούσε τι γίνετε; Αυτοί οι ανύπαρκτοι θέλουν τόσο πολύ  να θεωρούνται μεγάλη ομάδα αλλά ο μόνος τρόπος να το καταφέρουν είναι να παίζουν με τα u15 μας.
 
Κ***** ανθρωπιά είναι που στην πρεμιέρα ΟΛΟΙ τήρησαν την μονόλεπτο σιγή. Που όταν προηγήθηκε η ομαδούλα σου όλοι χειροκρότησαν από ένδειξη σεβασμού. Είσαι και πάντα θα είσαι ομαδούλα γιατί απλά δεν έχεις στον σπόνδυλο να κουβαλάς όσα χρειάζεται για να θεωρείσαι μεγάλος».
 
Οι Red Rebels, έστειλαν εξάλλου το μήνυμα, στους οπαδούς της ομάδας, ότι «δυστυχώς το στίγμα της 7ης Μαρτίου 1948 θα είναι για πάντα μαζί μας. Δυστυχώς για αυτούς.  Γιατί ούτε τότε κατάφεραν να μας λυγίσουν, ούτε τώρα θα τα καταφέρουν.
 
Θα θέλαμε να επισημάνουμε την ευχαρίστηση και την ευγνωμοσύνη μας προς το Δ.Σ της ομάδας μας. Κατανοούμε τον αγώνα που δίνετε για το σωματείο μας και να ξέρετε είμαστε δίπλα σας, αλλά τώρα ξέρετε ξεκάθαρα και ποιοι είναι απέναντι σας».
 
Αναφερόμενοι σε όσους θα αγωνιστούν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο σημειώνουν ότι «ζητάμε το ίδιο όπως κάθε βδομάδα. Ευχαριστηθείτε το παιχνίδι σας και δώστε τα όλα. Τώρα είναι η ευκαιρία σας. Να ξέρετε έχετε την στήριξη και την εμπιστοσύνη όλων. Των συμπαικτών σας, των παικτών στο ξενοδοχείο αποκατάστασης κορωνοϊού, του Δ.Σ, του Συνδέσμου μας και κάθε Σαλαμιναίου. Ερυθρόλευκε λαέ.  Τώρα είναι  δική μας μάχη. Τώρα όσο ποτέ επιβάλετε να γίνουμε ασπίδα στο σωματείο μας. 
 
Στο άνισο παιχνίδι τους ο νικητής δεν θα κριθεί από το αποτέλεσμα του Σαββάτου. Κρίνετε από την δύναμη να σηκωθούμε και να τους ******.
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας