Ανακοίνωσε μεταγραφή στα... διοικητικά ο Απόλλωνας

Tην ένταξη του Moshe (Hiko) Rajczyk, από το Ισραήλ, στο Δ.Σ. της εταιρείας του Απόλλωνα, ανακοίνωσε η ομάδα της Λεμεσού.

Ο Moshe (Hiko) Rajczyk γεννήθηκε το 1984 στο Ισραήλ αλλά μεγάλωσε στην Κολωνία της Γερμανίας, όπου σπούδασε Πολιτικές Επιστήμες και Κοινωνιολογία στο Πανεπιστήμιο της Βόννης.

Από το 2012, έχει ιδρύσει διάφορες εταιρείες οι οποίες ασχολούνται κυρίως με το ψηφιακό μάρκετινγκ και το 2018 ξεκίνησε να επενδύει στον κτηματομεσιτικό τομέα καθώς και σε επιχειρήσεις οι οποίες σχετίζονται με την φιλοξενία και την τεχνολογία.

Ο κ. Rajczyk εμπλέκεται σε διάφορους φιλανθρωπικούς οργανισμούς στο Ισραήλ και στην Κύπρο, προσφέροντας βοήθεια σε νοσοκομεία και σε τράπεζες τροφίμων.

Στα χόμπι του φυσικά συγκαταλέγεται το ποδόσφαιρο και στον ελεύθερο του χρόνο απολαμβάνει την ζωή στην Κύπρο μαζί με την οικογένειά του.

Σε γραπτή δήλωση που εξέδωσε, ο κ. Rajczyk αναφέρει:

«Φίλοι του Απόλλωνα,

Αισθάνομαι ιδιαίτερα χαρούμενος αφού μέσα από το σύντομο αυτό χαιρετισμό μου δίνεται η ευκαιρία να έρθω πιο κοντά με όλα τα μέλη της οικογένεια του Απόλλωνα.

Η εμπλοκή μου με τα διοικητικά του Απόλλωνα είναι πρόσφατη, κι αυτό οφείλεται στη φιλική και επαγγελματική σχέση που διατηρώ με τον Πρόεδρο κ. Νίκο Κίρζη, το όραμα του οποίου για την ομάδα μου προκάλεσε το ενδιαφέρον να εμπλακώ ενεργά στα διοικητικά του συλλόγου, έτσι ώστε να βοηθήσω με τον δικό μου τρόπο στην εκπλήρωση του συγκεκριμένου πρότζεκτ.

Ταυτόχρονα η προοπτική η οποία δημιουργείται μέσα από την επικείμενη μετακόμιση του Απόλλωνα στο νέο ποδοσφαιρικό του γήπεδο, είναι μια επίσης σημαντική παράμετρος ως προς την απόφαση μου να συνδράμω διοικητικά για ένα δυνατό Απόλλωνα ο οποίος θα πρωταγωνιστεί στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις.

Από τη δική μου πλευρά αισθάνομαι ότι μέσα από την επαγγελματική μου δραστηριότητα, διαθέτω και τις γνώσεις αλλά και την εμπειρία, για να βοηθήσω στη δημιουργία αλλά και εφαρμογή μιας νέας εμπορικής και επικοινωνιακής στρατηγικής στο σύλλογο, η οποία θα επιφέρει πολλαπλά οφέλη.

Έχω την χαρά να συναντήσω σημαντικούς επαγγελματίες στην ποδοσφαιρική εταιρεία του Απόλλωνα και είμαι σίγουρος ότι μαζί θα πετύχουμε πολλά.

Το σύγχρονο ποδόσφαιρο χρειάζεται συνεχώς να εξελίσσει τη στρατηγική του η οποία πάντοτε θα πρέπει να είναι εναρμονισμένη με τις ανάγκες τις εποχής, αλλά και τις μεγάλες απαιτήσεις του αθλήματος σε εμπορικό και επικοινωνιακό κομμάτι, είτε αυτό αφορά τη σχέση μας με τους συνεργάτες μας και τους χορηγούς μας, είτε με το φίλαθλο κοινό της ομάδας.

Οι ορίζοντες του Απόλλωνα δεν θα πρέπει να εκτείνονται μόνο εντός των συνόρων της Κύπρου, αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Η Κύπρος και η Λεμεσός είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά κέντρα της Ευρώπης για αυτό εμείς θα πρέπει να το εκμεταλλευτούμε προς όφελος του Απόλλωνα, ο οποίος πλέον έχει δημιουργήσει το δικό του brand name και στην Ευρώπη, καθώς το όνομα του είναι συνυφασμένο με την πόλη της Λεμεσού.

Μία πόλη η οποία είναι πολύ σημαδιακή αλλά και σημαντική για μένα προσωπικά, αλλά και την οικογένεια μου.

Εύχομαι στην πορεία αυτή να έχουμε τη στήριξη του φίλαθλου κοινού της ομάδας, που όπως έχω ενημερωθεί είναι αρκετές δεκάδες χιλιάδες.

Είμαι σίγουρος ότι θα εξελίξουμε πολλά στο σύλλογο και η εξέλιξη αυτή να συνδυαστεί με κατακτήσεις τίτλων κι άλλες πολλές επιτυχίες».

Ο Απόλλωνας καλωσορίζει τον κύριο Moshe (Hiko) Rajczyk στη μεγάλη οικογένεια του Απόλλωνα, και του εύχεται κάθε επιτυχία.

Δειτε Επισης

Επικράτησε της Νέας Σαλαμίνας και έφυγε νικητής από το Δασάκι ο Εθνικός
Η Ανόρθωση υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Παπαδόπουλος»
ΒΙΝΤΕΟ: Δέχθηκε παφίτικο χαστούκι ο Άρης και πέταξε την τεράστια ευκαιρία για κορυφή
Έντονος ο Σα Πίντο-«Ρώτησα τον διαιτητή για ένα σπρώξιμο του Τομανέ και μου είπε ότι δεν τον κάλεσε το VAR»
Η πρώτη αντίδραση του Αναστασίου μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ
Βασίλισσα στο αιώνιο η Ομόνοια μείωσε στο -5 από την κορυφή και έβαλε σε μπελάδες τον ΑΠΟΕΛ
Με αυτούς παρατάσσονται Πάφος και Άρης στο Στέλιος Κυριακίδης
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Ομόνοια μέσω VAR και το γκολ του Στεπίνσκι που σίγησε το ΓΣΠ
Οι ενδεκάδες στο αιώνιο ντέρμπι ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια
Εξαφάνισαν τα εισιτήρια με τον Απόλλωνα οι οπαδοί της ΑΕΚ-Παραχωρούνται κι άλλα