Το χέρι του Ζεράλδες αποτελμάτωσε τα όνειρα του ΑΠΟΕΛ στην Ευρώπη

Έχασε την πρόκριση μέσα από τα χέρια του ο ΑΠΟΕΛ, ο οποίος ήταν καλύτερος από τη Σλόβαν, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίκτυα και μοιραία τιμωρήθηκε στο τέλος, δεχόμενος το γκολ.

Οι γηπεδούχοι, με πέναλτι του Μάρα, στο οποίο υπέπεσε ο Ζεράλδες στο 90' πήραν τη νίκη και πέρασαν στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.

To προφίλ του αγώνα:

Ο ΑΠΟΕΛ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης έχασε σπουδαία ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με τον Νούχιου, ο οποίος έπιασε την κεφαλιά, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Ζαχίντ, ωστόσο η μπάλα κτύπησε στο δοκάρι και έφυγε έξω.

Στη συνέχεια η Σλόβαν ισορρόπησε το παιχνίδι, αλλά δεν βρήκε κάποια αξιόλογη ευκαιρία για να απειλήσει την εστία του Μιγκέλ Σίλβα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΑΠΟΕΛ ήταν και πάλι καλύτερος και στο 49' έχασε μεγάλη ευκαιρία και πάλι με τον Νούχιου για να ανοίξει το σκορ, ωστόσο ο Κοσοβάρος δεν κατάφερε να νικήσει εξ' επαφής τον Νγκουγιέν.

Η Σλόβαν ανέβασε ρυθμούς και έψαξε τον δρόμο προς τα δίκτυα, όμως η άμυνα του ΑΠΟΕΛ στάθηκε εξαιρετικά και δεν επέτρεψε να απειληθεί η εστία του Σίλβα.

Στο 90ο λεπτό της αναμέτρησης ένα παιδαριώδες λάθος από τον Ζεράλδες έφερε πέναλτι για την Σλόβαν, με τον Μάρα να σκοράρει από την άσπρη βούλα και να νικά τον Σίλβα για το 1-0.

Οι ενδεκάδες:

Σλόβαν Λίμπερετς : Νγκουέν, Κόσελνικ, Κατσαράμπα, Τιτζάνι, Μίκουλα, Πέσεκ (79′ Μάτουσεκ), Μάρα, Χρομάντα, Μπέρατς (55′ Ράμπουσιτς), Χελάλ, Μοσκέρα.

ΑΠΟΕΛ: Σίλβα, Ζεράλδες, Ζορζ, Σιέλης, Ενσούε, Τάαμαρι (82′ Κλωναρίδης), Ανουάρ, Ζαχίντ, Εντονγκαλά (69′ Ατζίλι), Ντε Βινσέντι, Νούχιου.

 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές