Από τα… 70 εκατομμύρια στην ανώμαλη προσγείωση στο Βέλγιο ο Τάμαρι

Παρελθόν αποτελεί, πλέον, από τον ΑΠΟΕΛ με κάθε επισημότητα ο Μούσα Αλ Τάμαρι, καθώς οι γαλαζοκίτρινοι ανακοίνωσαν χθες πως ο ποδοσφαιριστής θα ταξιδέψει στο Βέλγιο για να ολοκληρώσει η μεταγραφή του στη Λέουβεν.

Ο σύλλογος της Λευκωσίας αναμένεται να βάλει στα ταμεία του ένα ποσό κοντά στο €1.000.000, κάτι το οποίο χωρίς αμφιβολία, τη δεδομένη στιγμή, ικανοποιεί τα οικονομικά θέλω της διοίκησης. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αποχαιρετά τον ΑΠΟΕΛ η σελίδα υποστήριξης του Τάμαρι

Είναι γεγονός, πως ο «Μέσι της Ιορδανίας», όπως τον αποκαλούν οι πλείστοι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, στον πρώτο χρόνο παρουσίας του στο νησί μας πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και άπαντες ανέμεναν τη χρηματιστηριακή του αξία να εκτοξευτεί στα ύψη.

Ωστόσο ο 23χρονος άσος, στο δεύτερο χρόνο του στον Αρχάγγελο δεν συνέχισε στο ίδιο τέμπο, αν και υπήρξαν παιχνίδια που έκανε τη διαφορά, ήταν κομβικός και βοήθησε στο μέγιστο βαθμό τους γαλαζοκίτρινους.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στο παρελθόν ο παλαίμαχος άσος και πρώην προπονητής του ΑΠΟΕΛ, Τάκης Αντωνίου, με αφορμή τις εξαιρετικές εμφανίσεις του Τάμαρι, εκτιμούσε πως ο σύλλογος της Λευκωσίας θα πωλούσε τον Ιορδανό άσο, έναντι οκτώ εκατομμυρίων, ενώ όπως ανέφερε στη συνέχεια ο 23χρονος θα έπαιρνε μεταγραφή που θα ξεπερνούσε τα 70.
 
«Από τον πρώτο μήνα που ήρθε είπα ότι θα φύγει από την Κύπρο με περίπου 8 εκατομμύρια, η επόμενη πώληση θα είναι 25 εκατομμύρια και η επόμενη πέραν των 70 εκατομμυρίων». 

Παράλληλα, κατά διαστήματα, αρκετοί οπαδοί των γαλαζοκιτρίνων ανέμενα πως ο Τάμαρι θα έφερνε  περισσότερα χρήματα στα ταμεία του ΑΠΟΕΛ, κάτι το οποίο δεν έγινε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: «Πρώτα 8, μετά 25 κι έπειτα πάνω από 70 εκατ. για Τάμαρι!»

Δειτε Επισης

Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»
Διαφωνεί με την κορυφαία ενδεκάδα ο Μπεν-«Πώς γίνεται να μην επελέγησαν Μαρκίνιος, Μπέλετς και Εντονγκαλά;»