Τι κάνουν σήμερα οι παικταράδες που μοσχοπούλησε ο ΑΠΟΕΛ

Παρελθόν αποτελεί και επίσημα από τον ΑΠΟΕΛ εδώ και λίγα εικοσιτετράωρα, ο πρώην πλέον Ιορδανός άσος της ομάδας, Μούσα Αλ Τάμαρι. Ο Ιορδανός ποδοσφαιριστής, έδωσε τα χέρια με τη νέα του ομάδα, και πλέον θα αγωνίζεται στο βελγικό πρωτάθλημα, για λογαριασμό της Λέουβεν. 
 
Αξίζει να σημειωθεί ωστόσο, ότι οι γαλαζοκίτρινοι έβαλαν ένα σεβαστό ποσό στο ταμείο τους κοντά στο ένα εκατομμύριο. Μια αξιοσέβαστη πώληση, η οποία κατατάσσεται ανάμεσα στις κορυφαίες της ομάδας.
 
H OMADA έκανε αναδρομή στο παρελθόν με τις πέντε πιο ακριβές πωλήσεις και σας παρουσιάζει τι κάνουν σήμερα οι ποδοσφαιριστές...
 
Πιέρος Σωτηρίου
Για τα… μάτια του Πιέρου Σωτηρίου, η Κοπεγχάγη αναγκάστηκε να εκταμιεύσει συνολικά 2,5 εκατομμύρια ευρώ, ώστε να τον κάνει δικό της το καλοκαίρι του 2017. O Κύπριος επιθετικός, έπαιξε με την ομάδα από τη Δανία σε 71 αγώνες και σκόραρε 25 γκολ, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που έγινε σύνθημα στα χείλη των οπαδών της Κοπεγχάγης.
 
Tα πρώτα του γκολ, τα σημείωσε απέναντι στην Ράντερς, ενώ τα τελευταία σε ένα αγώνα απέναντι στην Οντένσε, τη σεζόν 2019-20. Με την ομάδα της Δανίας αγωνίστηκε τη σεζόν 2018-19 στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ. Το μόνο που δεν χάρηκε στην Κοπεγχάγη, ήταν η κατάκτηση ενός τίτλου.
 
Τον περασμένο χειμώνα, ο Πιέρος Σωτηρίου πήρε μεταγραφή για την Αστάνα, ομάδα που αγωνίζεται στο Καζακστάν, όπου μέχρι στιγμής σε εννέα παιχνίδια πέτυχε τρία γκολ. Mάλιστα, το ένα από τα τρία, ήταν στον τελικό του Σουπερ Καπ, απέναντι στην Καϊσάρ, το οποίο χάρισε το τρόπαιο στην ομάδα από το Καζακστάν.
 
Ρόλαντ Σάλαΐ
Με 3.4 εκατομμύρια ευρώ φούσκωσε το ταμείο του ΑΠΟΕΛ, από την πώληση του Ούγγρου άσου στη Φράιμπουργκ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι και η Ακαδημία Πούσκας έλαβε ένα ποσό της τάξης των 800.000 ευρώ, ως ποσοστό μεταπώλησης. O Ούγγρος μεσοεπιθετικός, φοράει τη φανέλα της γερμανικής ομάδας μέχρι σήμερα από τη μετακίνησή του από τον ΑΠΟΕΛ, μετρώντας μέχρι στιγμής 32 συμμετοχές και πέντε γκολ.
 
Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο Ούγγρος ποδοσφαιριστής την περασμένη σεζόν, κατατάγηκε στους πιο άτυχους ποδοσφαιριστές της ομάδας, καθώς αν και άρχισε καλά το πρωτάθλημα, δεν είχε την ανάλογη συνέχεια αφού τραυματίστηκε και για μεγάλο διάστημα έμεινε στον πάγκο της ομάδας του.
 
 
Λορένζο Εμπεσίλιο
Ένα ποσό της τάξης των 650.000 ευρώ έβαλαν στην τσέπη τους οι γαλαζοκίτρινοι, με την πώληση του Λορένζο Εμπεσίλιο στον Ερυθρό Αστέρας. O Ολλανδός ποδοσφαιριστής είχε μια χρονιά, όχι και τόσο καλή στους Σέρβους, με δεκαεννέα συμμετοχές και δυο γκολ.
 
Έτσι, ο Εμπεσίλιο, αφού τέθηκε εκτός πλάνων από τον προπονητή του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, έψαξε τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, δίνοντας τα χέρια με ομάδα της Ιαπωνίας, Jubilo Iwata που αγωνίζεται τους τελευταίους μήνες. Μάλιστα, οι Σέρβοι φαίνεται να πήραν τις 600.000 από τους Ιάπωνες, λεφτά τα οποία είχαν δώσει για την αγορά του μέσου από τον ΑΠΟΕΛ.
 
 
Τόμας Ντε Βινσέντι
Το 2016, ο Τόμας Ντε Βινσέντι, έφυγε από τον ΑΠΟΕΛ για την Αλ Σαμπάμπ από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, έναντι 1,8 εκατομμυρίων ευρώ. 
 
Ο Αργεντινός, με το εκρηκτικό ταμπεραμέντο, φόρεσε 23 φορές τη φανέλα της Αλ Σαμπάμπ και σημείωσε εννέα γκολ, ενώ τον επόμενο χρόνο έφυγε ως ελεύθερος για την Σαμπάμπ Ντουμπάι, που αγωνίζεται στο ίδιο πρωτάθλημα.
 
Σε μια ολόκληρη χρονιά έπαιξε μόλις τρία παιχνίδια σκοράροντας ένα γκολ και τελικά έμεινε ελεύθερος. Το 2018, η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, έντυσε ξανά στα γαλαζοκίτρινα των Ντε Βνισνέντι, σκορπώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους της ομάδας. 
Στα δύο χρόνια που βρίσκεται στον ΑΠΟΕΛ, έπαιξε σε 29 παιχνίδια και σκόραρε οκτώ γκολ, όμως πολλές φορές έγινε δέκτης επικρίσεων από τους φίλους της ομάδας, ότι δεν αποδίδει τα αναμενόμενα.
Νικόλας Ιωάννου
Ο τελευταίος που αποχώρησε από τον ΑΠΟΕΛ, είναι ο Νικόλας Ιωάννου, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα ταξίδεψε για την Αγγλία, κατόπιν συμφωνίας του ΑΠΟΕΛ με την Νότιγχαμ Φόρεστ, για πώλησή του, έναντι του ποσού των 500 χιλιάδων ευρώ.
 
Ο Ιωάννου, το Σαββατοκυρίακο φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της νέας του ομάδας, ξεκινώντας μάλιστα στο βασικό σχήμα. Το ντεμπούτο του ωστόσο, δεν συνοδεύτηκε με νίκη της Νότιγχαμ, αφού η «κόκκινοι» έχασαν με σκορ 1-2 και παρέμειναν στον πυθμένα του βαθμολογικού πίνακα με μηδέν βαθμούς σε τέσσερις αγώνες.

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά ο Παπασταύρου-«Δυστυχώς δεν εξελίχθηκε όπως θέλαμε ο τελικός»
Η μπάλα στήνεται στη σέντρα-Αρχίζει το EURO U-17 στην Κύπρο
Η αναφορά του Κυβερνητικού Εκπροσώπου για τη νίκη της Πάφου-«Η χαρά μας είναι εμφανής»
Έγινε χαμός στην Πάφο για το κύπελλο-Πανηγύρισαν με την ψυχή τους (pics)
Έτσι έγραψε ιστορία η Πάφος-Κέρδισε το πρώτο της τρόπαιο και εξασφάλισε ευρωπαϊκό εισιτήριο
Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε