Τα κρούσματα απειθαρχίας και το μετέωρο μέλλον του Ουζουνίδη

H εικόνα που έβγαλε χθες στο γήπεδο ο ΑΠΟΕΛ με αντίπαλο τον Ερμή στο στάδιο Αμμόχωστος, θύμισε στους φίλους των γαλαζοκιτρίνων, εικόνες από άλλες εποχές, τα πέτρινα, όπως τα ονομάζουν χρόνια της ομάδας, όπου βολόδερνε στο γήπεδο, χωρίς αγωνιστική ταυτότητα και χωρίς χαρακτήρα.
 
Οι ποδοσφαιριστές, έδειχναν εντελώς απαθείς, λες και δεν τους ένοιαζε αν θα κέρδιζαν ή αν θα έχαναν. Λες και δεν ήθελαν… Σίγουρα, ο Ερμής διάβασε πολύ καλά το παιχνίδι και είχε εξαιρετική αμυντική λειτουργία, αλλά οι «μηδέν» τελικές στον στόχο, θεωρείται τουλάχιστον αδικαιολόγητο για μια ομάδα που αρέσκεται να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο.
 
Σαν να μην έφταναν όλα τα στραβά στον ΑΠΟΕΛ, στις αλλαγές των Ατζίλι και Εντογκαλά, εμφανίστηκαν και τα πρώτα, δημόσια, κρούσματα απειθαρχίας στην ομάδα.
 
Ο μεν Εντογκαλά κλωτσούσε αντικείμενα, ο δε Ατζίλι χτυπούσε στη φυσούνα και ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ Μαρίνος Ουζουνίδης παρακολουθούσε από τον πάγκο, την όλη κατάσταση.
 
Μπορεί ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ Νεκτάριος Πετεβίνος να ερωτήθηκε μετά το τέλος του αγώνα κατά πόσον υπάρχουν εσωτερικά θέματα στην ομάδα και να απάντησε ότι ο εκνευρισμός που έδειξαν οι δύο παίκτες οφείλεται στον τρόπο που εμφανίζεται η ομάδα στο γήπεδο, ωστόσο ακόμη και γι’ αυτή την εικόνα κάποιος ή κάποιοι φέρουν ευθύνη.
 
Ήδη μετά το τέλος του αγώνα, άρχισαν να φουντώνουν τα σενάρια για αντικατάσταση του Μαρίνου Ουζουνίδη, κάτι που αυτή τη στιγμή θεωρείται αρκετά πιθανό σενάριο, αφού αυτό δείχνει το… παρελθόν, ενόσω πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ είναι ο Πρόδρομος Πετρίδης.
 
Παρόλα αυτά, τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο, αφού τα οικονομικά δεδομένα στον ΑΠΟΕΛ είναι αρκετά δύσκολα και τυχόν απόλυση του Ουζουνίδη, θα πρέπει να συνοδευθεί με αποζημίωση.
 
Πάντως, οι τελικές αποφάσεις δεν θα αργήσουν να έρθουν, αφού όλοι στο γαλαζοκίτρινο στρατόπεδο θέλουν να κινηθούν πολύ γρήγορα, για να εκμεταλλευθούν τη διακοπή ενόψει Εθνικών Ομάδων.
 
 

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
«Ψηλά στη λίστα του ΑΠΟΕΛ για μεταγραφή ο Καρλίτος, έδειξε ενδιαφέρον και ο Άρης Θεσσαλονίκης»
Σκάουτ από την ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα στη Στοκχόλμη-«Τους έδωσα κάτι καλό για να δουν»
ΒΙΝΤΕΟ: Εξάρα η ΑΪΚ Στοκχόλμης κόντρα στη Νορκόπινγκ, δύο γκολ ο Πίττας
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τα παιχνίδια του δεύτερο γκρουπ