Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Τα είπαν Κούμας-Παπαχαραλάμπους για τα... στημένα-«Έχει παράπονο η Ανόρθωση;»

  07/10/2020 12:35
Τα είπαν Κούμας-Παπαχαραλάμπους για τα... στημένα-«Έχει παράπονο η Ανόρθωση;»

Τα είπαν Κούμας-Παπαχαραλάμπους για τα... στημένα-«Έχει παράπονο η Ανόρθωση;»

  07/10/2020 12:35

Συνάντηση με τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, είχε ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, στα γραφεία της Ομοσπονδίας, με το κύριο θέμα της συνάντησης να ήταν το θέμα της χειραγώγησης αγώνων, μετά τα όσα έλαβαν χώρα το τελευταίο διάστημα. 

«Ο καθένας πρέπει να καταλάβει ποιος είναι ο ρόλος της. Εμείς σαν ΚΟΠ ξέρουμε ποιος είναι ο ρόλος μας, η Επιτροπή έχει τα δικά της εργαλεία για να ερευνά. Ό,τι μπορούμε να βοηθήσουμε θα βοηθήσουμε και θέλουμε πίσω από τις κουρτίνες να έχουμε μια καλή συνεργασία», ανέφερε ο πρόεδρος της ΚΟΠ, Γιώργος Κούμας, για να πάρει τον λόγο στη συνέχεια ο πρόεδρος της Επιτροπής Δεοντολογίας.

«Η συνάντηση ήταν άκρως εποικοδομητική. Είδαμε όλες τις πτυχές που μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση αυτή της… γάγγραινας. Αναφορικά με τους φακέλους, δεν ήρθαν στην ΚΟΠ. Η Ομοσπονδία έχει άλλη πλατφόρμα αναφορικά με τέτοια θέματα και εμείς άλλη. Ήρθαν από την πλατφόρμα από τη δική μας, όχι από την ΟΥΕΦΑ. Ήρθαν πρόσφατα, γι’ αυτό σας λέω, δεν έγινε καμία λανθασμένη τοποθέτηση. Η ΚΟΠ έχει το κομμάτι του πειθαρχικού δεδομένου, είτε έρθει φάκελος, είτε όχι, και εμείς του ποινικού. Οι κόκκινοι φάκελοι δεν είναι μιας μορφής. Πιθανόν να υπάρχουν 10 μορφών για στημένα παιχνίδια. Εδώ είναι για στοιχηματική δραστηριότητα από την πλατφόρμα της ΟΥΕΦΑ, η οποία δεν συγκαταλέγει τις πηγές που έχουμε εμείς. Ήταν φανερό ότι θα αποστασιοποιούμασταν κάπως από την ΟΥΕΦΑ».

Ερωτηθείς για την έκταση που πήρε το θέμα με τον αγώνα μεταξύ Ανόρθωσης και Απόλλωνα, ο κ. Παπαχαραλάμπους είπε ότι «δεν είδα το βίντεο καν, μέχρι να μου στείλουν το βίντεο οπαδοί της Ανόρθωσης και με ρωτούσαν τι κάνει η Επιτροπή. Σήμερα με τα μέσα μαζικής ενημέρωσης που έχουμε στην Κύπρο, χρειάζεται να πούμε κάτι; Όταν το παιχνίδι της Ανόρθωσης έφθασε στην Ιντερπόλ, ήξερα την εθνικότητα των ποδοσφαιριστών που βρισκόταν στην ομάδα; Αν κάνει τη δουλειά της η Επιτροπή φταίει, αν δεν την κάνει πάλι φταίει. Εδώ ο Μαργκάσα έκανε καταγγελία περί χρηματισμού και φωνάζει ότι δεν διερευνήθηκε η υπόθεση του. Ε άρα τι πρέπει να έχει παράπονο η Ανόρθωση που διερευνούμε;»

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας