Οι εννέα «Κύπριοι» που είναι ένα βήμα μακριά από το Euro

Πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ οι νοκ αουτ αγώνες του Nations League, για πρόκριση στο Euro, που θα πραγματοποιηθεί το ερχόμενο καλοκαίρι σε δώδεκα πόλεις ανά την Ευρώπη.
 
Μεταξύ των ομάδων που προκρίθηκαν στους τελικούς της διοργάνωσης του Nations League, είναι και τρεις ομάδες που έχουν στις τάξεις τους, ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο κυπριακό πρωτάθλημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βγήκαν τα τέσσερα ζευγάρια των τελικών για το Nations League

Πρόκειται για την Γεωργία, την Βόρειο Μακεδονία και την Σλοβακία. Μάλιστα, Γεωργία και Βόρειος Μακεδονία, αγωνίζονται μεταξύ τους, οπότε θεωρείται δεδομένο πως στα γήπεδα του Euro, θα βρεθούν ποδοσφαιριστές από το κυπριακό πρωτάθλημα.
 
Συγκεκριμένα, στην Γεωργία αγωνίζονται τέσσερις ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης και πιο συγκεκριμένα οι Οκριασβίλι, Κβιλιτάια, Νταουσβίλι και Λόρια.
 
Με τη φανέλα της Βορείου Μακεδονίας αγωνίζονται δύο ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ και πιο συγκεκριμένα οι Τρισκόφσκι και Σπιρόφσκι.
 
Η Σλοβακία, του Μίχαλ Ντούρις της Ομόνοιας, θα αγωνιστεί απέναντι στην πολύ δυνατή Βόρειο Ιρλανδία. Επίσης, στην μεγαλύτερη ευρωπαϊκή διοργάνωση μπορεί να βρεθεί και ο Άνταμ Λανγκ, επίσης από την Ομόνοια, αφού η Ουγγαρία, θα αναμετρηθεί με την Ισλανδία.
 
Με την Εθνική Ουγγαρίας, αγωνίζεται επίσης και ο ποδοσφαιριστής του Απόλλωνα Αττίλα Σάλαϊ, ο οποίος επίσης διεκδικεί με αξιώσεις θέση στην εθνική του ομάδα, σε περίπτωση πρόκρισης στο Euro.
 
Σημειώνεται ότι όσοι ποδοσφαιριστές καταφέρουν να προκριθούν στο Euro, θα φέρουν αρκετά χρήματα στα ταμεία των ομάδων τους, αφού η UEFA, πριμοδοτεί τις ομάδες που ποδοσφαιριστές της, συμμετέχουν στις διοργανώσεις της.

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής