Κατακεραυνώνει Παπαχαραλάμπους ο δικηγόρος της Ανόρθωσης-«Αν ήταν αλλήθωρος ο Λόρια

Κατακεραυνώνει τον πρόεδρο της Επιτροπής Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού Ανδρέα Παπαχαραλάμπους, ο δικηγόρος της Ανόρθωσης Αντώνης Δημητρίου.
 
Σε δηλώσεις του στον Super Sport Fm, ο κ. Δημητρίου ανέφερε ότι, «διορίστηκε δυνάμει νόμου και θεωρώ ότι έχει παρεξηγήσει το ρόλο του. Πρέπει να είναι προσεκτικός και φειδωλός στις δηλώσεις του καθώς ο συγκεκριμένος νόμος επιτάσσει και εμπιστευτικότητα και εχεμύθεια. Τον σέβομαι σαν συνάδελφο, τον γνωρίζω αλλά η υπόλοιπη Κύπρος τον έμαθε τις τελευταίες εβδομάδες γιατί έκανε δηλώσεις σε όλα τα κανάλια και σε όλα τα ΜΜΕ επί παντός επιστητού. Τι μας είπε επί της ουσίας; Ότι θα εκδοθούν εντάλματα και η Αστυνομία τον διέψευσε, η Αρχή Στοιχημάτων επίσης τον διέψευσε όταν μίλησε για αυξημένη στοιχηματική δραστηριότητα, ενώ το ίδιο και από την ΚΟΠ και από την UEFA καθώς δεν ήρθαν φάκελοι. Οι οδηγίες που πήρα από την Ανόρθωση είναι ότι θα το πάρουν μέχρι τέλος γιατί δεν μπορείς να προσβάλεις και να θίγεις ένα σωματείο που είδαμε τι σημαίνει για τον Ανορθωσιάτη. Η Ανόρθωση δεν είναι φούρπος, είναι ιδέα, είναι ιδέα επιστροφής για όλους τους Αμμοχωστιανούς. Ήταν ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί, προσβάλλουν τον κάθε έναν από τους πρόσφυγες ξεχωριστά. Αν έχει στοιχεία να κάνει την έρευνα του, να προχωρήσει με κλήσεις και να σταματήσει να προκαταβάλλει το αποτέλεσμα τις οποιασδήποτε έρευνας. Φανταστείτε να πηγαίνουμε σε ένα δικαστήριο και ένας δικαστής να βγαίνει να κάνει δηλώσεις ότι στην ουσία είναι ένοχος ο κατηγορούμενος χωρίς στοιχεία και χωρίς μαρτυρίες».

Ερωτηθείς εάν αυτό που ενόχλησε είναι ο τρόπος που δημοσιοποίησε το θέμα, είπε πως «είναι πολιτικό πρόσωπο; Θέλει να κάνει κόμμα; Δεν κατάλαβα τι κάνει. Όλοι έχουμε ένα 10λεπτο δημοσιότητας στην ζωή μας. Ο κ. Παπαχαραλάμπους είχε κάμποσες ώρες αλλά δεν είναι αυτός ο ρόλος του. Μόνο όταν κάνει την έρευνα και καταλήξει στο πόρισμα να κάνει δηλώσεις. Και τι δεν έχει πει. Στερείται σοβαρότητας όλο αυτό».

Για τις δηλώσεις του κ. Παπαχαραλάμπους ότι το βίντεο με τον Λόρια του το έστειλαν φίλοι της Ανόρθωσης, είπε ότι «μπορώ να σας παραπέμψω χιλιάδες παραδείγματα τερματοφυλάκων στα πέναλτι που μπορεί να κάνουν πολλά, να απλώσουν τα χέρια, να δείξουν στον αντίπαλο και άλλα».

Ως προς το κατά πόσον κλητεύθηκε κάποιος από την Ανόρθωση, απάντησε πως «κλητεύθηκε ο κ. Κετσπάγια και πήγε ο άνθρωπος να του δώσει την κλήση όταν ήταν στην Βασιλεία για το παιχνίδι. Τι να του πει ο κ. Κετσπάγια, “ουδέν σχόλιο”;. Ο Λόρια τι να πει αν πάει; Την επόμενη φορά να φορεί μαύρα γυαλιά για να μην φαίνονται τα μάτια του. Δεν θα μείνει έτσι από την Ανόρθωση. Ήταν έντονος ο κ. Χαμπουλλάς οι οδηγίες που έχουμε είναι να το πάμε μέχρι τέλους».
 
Καταληκτικά, ο κ. Δημητρίου ανέφερε πως «αν δεν ανακαλέσει η Ανόρθωση θα προχωρήσει. Αν σε μερικές μέρες δεν έχουμε απολογία, η Ανόρθωση έχει τα μέσα μέσω νομικής οδού να προστατέψει τον εαυτό της. Αν ήταν αλλήθωρος ο Λόρια τι θα γινόταν;».
 

Δειτε Επισης

Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Ο διαιτητής στο ντέρμπι Ομόνοια 29ης Μαΐου-Ομόνοια Αραδίππου
Ορίστηκαν οι διαιτητές των αγώνων της Παρασκευής