Το ρεζίλεμα της Εθνικής, τα καρφιά στους παίκτες και η απογοήτευση των νεαρών

Ρεζίλεμα χαρακτήρισε την ήττα της Εθνικής Ανδρών από το Λουξεμβούργο, ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός Σταύρος Παπαδόπουλος.
 
Μιλώντας στον Super Sport Fm, ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε αρχικά πως «δημιουργήσαμε ένα μύθο γύρω από την Εθνική, ότι έφτασε η στιγμή να διεκδικήσουμε προκρίσεις. Στην ιστορία μας μόνο δύο φορές φτάσαμε κοντά. Τις υπόλοιπες φορές ήμασταν τελευταίοι ή προτελευταίοι. Είναι καλό να πιστεύεις, αλλά να έχεις και το γνώθι σ’ αυτόν. Τα λάθη είναι πολλά με το Λουξεμβούργο, αλλά η πίστωση χρόνου πρέπει να δοθεί».
 
Συνέχισε λέγοντας πως «με το Λουξεμβούργο δεν αγωνίστηκαν οι μικροί, έπαιξαν όλοι οι πρωτοκλασάτοι. Αυτοί οι πρωτοκλασάτοι δίνουν τα πάντα για το Εθνικό συγκρότημα; Δεν γίνεται να παίζουμε με ομάδες κατώτερες από εμάς και να μην έχουμε βαθμό. Είναι πράγματα που πρέπει να μας προβληματίσουν. Πιστεύω ότι υπάρχει ο τρόπος να βελτιωθούν τα πράγματα. Εμείς είμαστε μακριά. Δεν μπορούμε να κάνουμε εμείς βελτιώσεις, θα το κάνουν αυτοί που κρατάνε τα ηνία. Δεν είναι δυνατόν να μην μπορούμε να κάνουμε νίκη σε ομάδες όπως το Αζερμπαϊτζάν, το Μαυροβούνιο και το Λουξεμβούργο».
 
Σημείωσε εξάλλου ότι «απογοητεύσαμε και τα νεαρά παιδιά που μπήκαν να παίξουν. Όταν έρχονται συνέχεια αποτυχίες τους παίρνει ο ποταμός τους μικρούς. Όταν απογοητεύεται ο πρωτοετής στο σχολείο τότε αρχίζουν τα δύσκολα. Θα τους χάσουμε στο τέλος τους μικρούς».
 
Όπως εξήγησε, «πίστευα ότι η ανανέωση θα ερχόταν σιγά, σιγά, θα έπαιζαν π.χ. 8 πιο έμπειροι και τρεις νεαροί. Με το Λουξεμβούργο όμως, έπαιξαν οι πρωτοκλασάτοι. Ήταν όλοι κάτω του μετρίου. Όταν οι άνθρωποι που περιμένεις να σου φέρουν αποτέλεσμα είναι πιο κάτω από τους νεαρούς, δεν έχουμε καμιά τύχη. Είναι ποδοσφαιρική προσβολή για την Κύπρο, να χάσει από το Λουξεμβούργο. Όχι γιατί είμαστε υπερδύναμη, αλλά αυτούς τους κερδίζαμε, ή δεν χάναμε αλλά και να χάναμε κατά λάθος ελάχιστες φορές, είχαμε καλές εμφανίσεις. Ήταν ρεζίλεμα του Εθνικού μας συγκροτήματος. Απομένουν τρία παιχνίδια, μπορούμε να τα κερδίσουμε και να σώσουμε την παρτίδα. Αυτή την στιγμή υπάρχει χάος αλλά υπάρχουν τα εχέγγυα για να βελτιωθεί η κατάσταση».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου