Η κλήση Κετσπάγια, η επιστροφή των Γεωργιανών και το «όχι» της Σαλαμίνας στην Ανόρθωση

Για την συνάντηση που είχε πρόεδρος της Ανόρθωσης Ευγένιος Χαμπουλάς με την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του Αθλητισμού, αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας.
 
Μιλώντας στον Σπορ Fm, ο κ. Πηλακούτας είπε ότι «ο πρόεδρος παρουσιάστηκε στην επιτροπή. Η διοίκηση θεωρεί ότι από τη στιγμή που βρίσκονται σε εξελίξεις οι διαδικασίες, ότι είναι καλύτερο να μην πούμε κάτι σε σχέση με το ζήτημα. Οι διαδικασίες της επιτροπής συνεχίζονται όπως και αυτές των νομικών μας συμβούλων».
 
Σε ότι αφορά στην κλήση του Τιμούρ Κετσπάγια, σημείωσε πως «αναμένουμε να δούμε πότε και αν θα γίνει αυτό. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος για να μην παρουσιαστεί αν τον καλέσουν».
 
Όσον αφορά στο θέμα που προέκυψε με τον τραυματισμό του Οκριασβίλι, είπε πως «για να είμαι ειλικρινής τώρα το διάβασα και εγώ. Εξ όσων γνωρίζω δεν υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα. Θα μιλήσουμε με τους υπεύθυνους της Γεωργίας για το θέμα που αντιμετωπίζει. Είναι κάτι που θα μάθουμε τις επόμενες μέρες. Οι τέσσερις διεθνείς Γεωργιανοί θα επιστρέψουν την Πέμπτη στην Κύπρο».
 
Κλήθηκε εξάλλου να τοποθετηθεί και για το αίτημα της ομάδας για μετάθεση του αγώνα με τη Νέα Σαλαμίνα, λέγοντας ότι «προβήκαμε στο συγκεκριμένο αίτημα καθώς θέλαμε να παραστούμε στην εκδήλωση για την Αμμόχωστο το Σάββατο. Η Νέα Σαλαμίνα δεν το έκανε αποδεκτό για τους λόγους της που είναι σεβαστοί. Ο στόχος και ο αγώνας των δυο ομάδων είναι κοινός και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και το απόγευμα του Σαββάτου».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου