Το δύσκολο παιχνίδι με τον Εθνικό και το βεβαρημένο πρόγραμμα της Ομόνοιας

Για τον επερχόμενο αγώνα με τον Εθνικό Άχνας, τον οποίο θεωρεί δύσκολο, αλλά και για το βεβαρημένο πρόγραμμα που περιμένει την Ομόνοια, μίλησε ο Χένινγκ Μπεργκ.
 
Σε δηλώσεις του στην κάμερα της Ομόνοιας, ο τεχνικός των πρασίνων, ανέφερε αρχικά ότι «περιμένουμε ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι όπως πάντα.  Οι καλύτεροι τους παίκτες έχουν επιστρέψει μετά που προσβλήθηκαν από τον ιό. Περιμένουν ότι θα είναι όλοι διαθέσιμοι, έχουν καλούς παίκτες και είναι μία καλή ομάδα. Ξέρουμε ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να αγωνιστούμε κοντά στο καλύτερο μας επίπεδο».
 
Για το αν η ομάδα της Άχνας έχει αλλάξει, είπε πως «έχουν αλλάξει λίγο κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν, αλλά απ’ ότι έχω δει μέχρι τώρα, είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα. Έκανε ένα πολύ κλειστό παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα εκτός έδρας, οπότε είναι μια πολύ καλή ομάδα. Γίνεται καλύτερη ομάδα τώρα απ’ ότι προηγουμένως και πιστεύω ότι πηγαίνουν προς τη σωστή κατεύθυνση. Ξέρω ότι τα αποτελέσματά τους δεν είναι και τα καλύτερα, αλλά όταν τους παρακολούθησα στα παιχνίδια ήταν εντάξει».
 
Σε ότι αφορά στους διεθνείς ποδοσφαιριστές, σημείωσε ότι «έδωσαν ανταγωνιστικά παιχνίδια με διαφορετικές ομάδες και διαφορετικούς παίκτες. Άλλαξαν περιβάλλον και αυτό κάποιες φορές είναι καλό και κάποιες άλλες φορές όχι. Για τους παίκτες που παρέμειναν εδώ, ήταν θετικό το γεγονός ότι μπόρεσαν να προπονηθούν, γιατί είχαμε δύο παιχνίδια κάθε εβδομάδα».
 
Για το βεβαρημένο πρόγραμμα που περιμένει τους πράσινους, ανέφερε πως «θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο και στις δύο διοργανώσεις. Θα προσπαθήσουμε να τερματίσουμε πρώτη, για να ξαναπάμε του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τώρα είμαστε στο Γιουρόπα Λιγκ και ανυπομονούμε γι’ αυτά τα παιχνίδια».

 

Δειτε Επισης

«Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να μην είναι στη χρυσή περίοδό του οικονομικά, αλλά ήρθα για να πάρω ακόμα έναν τίτλο»
Σα Πίντο: Είμαι ήσυχος, ευγενικός αλλά δεν πρέπει να μου φερθείς άσχημα, όπως έγινε με την Ανόρθωση
Σε ρυθμούς προετοιμασίας η Εθνική Futsal
Η καυτή σφυρίχτρα στο ντέρμπι κορυφής στην Αρένα-Όλοι ορισμοί
Η χωρητικότητα του νέου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, το κόστος και ο χρόνος παράδοσής του
Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις