Αποχαιρετούν τον 18χρονο Στέφανο που έσβησε μετά από τροχαίο, ΑΕΛ και Απόλλωνας

Tα συλλυπητήρια τους, στην οικογένεια πρώην ποδοσφαιριστή των ακαδημιών της ΑΕΛ Στέφανο Συλβέστρου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή χθες, μετά από τροχαίο στο οποίο ενεπλάκη, έστειλε η ομάδα του, αλλά και ο Απόλλωνας.
 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η ΑΕΛ, «εκφράζει ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στέφανου Σιλβέστρου, πρώην ποδοσφαιριστή των Ακαδημιών της ΑΕΛ που έφυγε χθες από τη ζωή».
 
Όπως αναφέρει η ΑΕΛ, «η κηδεία του αδικοχαμένου Στέφανου θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Δευτέρα στην εκκλησία Αποστόλου Ανδρέα στη Μέσα Γειτονιά στις 12:00».
Από την πλευρά του ο Απόλλωνας, με ανάρτησή του, έγραψε «καλό σου ταξίδι λεβέντη».

Υπενθυμίζεται ότι ο 18χρονος Στέφανος, ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα με διπλοκάμπινο όχημα, που οδηγούσε 52χρονος, στις 7 Οκτωβρίου.
 
Συγκεκριμένα, ο 52χρονος επιχείρησε να εισέλθει παράνομα, από χώρο στάθμευσης στην οδό Αγίας Ζώνης, με αποτέλεσμα να ανακόψει την πορεία μοτοσικλέτας στην οποία επέβαινε ο άτυχος Στέφανος και ένας 19χρονος.
 
Από το ατύχημα οι δύο νεαροί, τραυματίστηκαν σοβαρά. Διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι ο 18χρονος Στέφανος υπέστη, μεταξύ άλλων, κατάγματα βάσης κρανίου και σπλαχνικού κρανίου, με υποσκληρίδιο αιμάτωμα εγκεφάλου, ενώ ο 19χρονος υπέστη πολλαπλά κατάγματα προσώπου, με μικρή αιμορραγία εγκεφάλου.
 
Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της υγείας του, ο 18χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και διασωληνώθηκε. Ωστόσο, μια βδομάδα αργότερα υπέκυψε στα τραύματά του.

Δειτε Επισης

Πέρασαν νικηφόρα την αγωνιστική Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα και Οθέλλος
Κατατέθηκε ο οκταμελής συνδυασμός Χατζηστεφάνου στην Ανόρθωση
Αυτές είναι οι ποδοσφαιρίστριες που έλαμψαν στο γυναικείο πρωτάθλημα-Κορυφαίος προπονητής ο Τσιακλής
Βγαίνει μπροστά και αφήνει αιχμές ο ΠΑΣΠ-«Ταφόπλακα στον αθλητισμό»
Τα δεδομένα για τα περί ενδιαφέροντος της ΑΕΚ Αθηνών για τον Πίττα
Διάστρεμμα ο Στεπίνσκι-Τα δεδομένα ενόψει τελικού κυπέλλου
Συνάντηση Ομόνοιας 29ης Μαΐου με ΓΣΠ-Στο ψάξιμο για τον αντικαταστάτη του Τούτιτς
«Πλεονέκτημα για την ΑΕΚ ότι θέλει μόνο νίκη, έδειξε ότι δεν καταλαβαίνει από έδρες»
Τρία παιχνίδια για την προτελευταία αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ
Δασκαλάκης: O ΑΠΟΕΛ έχει μεγάλο πλεονέκτημα, πέντε χρόνια χωρίς πρωτάθλημα είναι πολλά