Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Κρούσμα κορωνοϊού ανακοίνωσε ο Απόλλωνας

  15/10/2020 20:17
Κρούσμα κορωνοϊού ανακοίνωσε ο Απόλλωνας

Κρούσμα κορωνοϊού ανακοίνωσε ο Απόλλωνας

  15/10/2020 20:17
Κρούσμα κορωνοϊού στο ποδοσφαιρικό του τμήμα ανακοίνωσε ο Απόλλωνας. Το περιστατικό εντοπίστηκε κατόπιν τεστ το πρωί της Πέμπτης και αφορά μέλος της υποστηρικτικής ομάδας.
 
Σύφωνα με ανακοίνωσ που εξέδωσε ο Απόλλωνας, το πρωί της Πέμπτης (15/10) έγιναν διαγνωστικά τεστ μοριακής εξέτασης Covid-19, σε όλη την ομάδα.
 
Από τα αποτελέσματα, εντοπίστηκε ένα θετικό κρούσμα το οποίο αφορά μέλος της υποστηρικτικής ομάδας (δεν ήρθε σε επαφή με κανένα μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος), ενώ όλα τα υπόλοιπα τεστ ήταν αρνητικά.
 
Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι οι αμεσα οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα ενεργοποίησαν και εφάρμοσαν όλα όσα προνοεί το πρωτόκολλο της ΚΟΠ για τον περιορισμό της εξάπλωσης της νόσου.
 
Η προγραμματισμένη προπόνηση για το απόγευμα της Πέμπτης (15/10) αναβλήθηκε, έτσι ώστε όλοι οι χώροι του προπονητικού μας κέντρου στο Κολόσσι να απολυμανθούν.
 
Θα πρέπει να αναφερθεί επίσης ότι όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος θα βρίσκονται υπό καθημερινή κλινική παρακολούθηση για τις επόμενες 10 ημέρες, ενώ σύσσωμο το ποδοσφαιρικό μας τμήμα θα υποβληθεί σε νέα διαγνωστικά τεστ την Κυριακή (18/10).
 
** Διευκρινίζεται ότι οι σημερινές (15/10) δημοσιεύσεις της ομάδας μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι οποίες περιλαμβάνουν πλάνα και φωτογραφίες, είναι από την προπόνηση της Τετάρτης (14/10).
 
Η οικογένεια του Απόλλωνα Λεμεσού εύχεται στο μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος το οποίο νόσησε, καλή ανάρρωση και ταχεία επιστροφή στα καθήκοντά του».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας