Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Εγκλωβίστηκε στην Αθήνα διεθνής του ΑΠΟΕΛ, επιστρέφει εντός της ημέρας

  16/10/2020 10:13
Εγκλωβίστηκε στην Αθήνα διεθνής του ΑΠΟΕΛ, επιστρέφει εντός της ημέρας

Εγκλωβίστηκε στην Αθήνα διεθνής του ΑΠΟΕΛ, επιστρέφει εντός της ημέρας

  16/10/2020 10:13
Στην Αθήνα εγκλωβίστηκε ο διεθνής ποδοσφαιριστής τους ΑΠΟΕΛ Νούχιου, λόγω απεργίας στη χώρα, με αποτέλεσμα να μην έχει επιστρέψει μέχρι στιγμής στην Κύπρο, μετά τις υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα, κάτι που αναμένεται να συμβεί σήμερα.
 
Μιλώντας στον Super Sport Fm, ο κ. Πετεβίνος ανέφερε ότι «ο μεγαλύτερος αριθμός παικτών ήταν στον Αρχάγγελο. Έλειπαν έξι ποδοσφαιριστές. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πλην του Νούχιου ήταν και στην χθεσινή προπόνηση. Το πλάνο ήταν να επιστρέψει και ο Νούχιου αλλά προέκυψε ένα πρόβλημα με την ολοήμερη απεργία στην Αθήνα και εγκλωβίστηκε εκεί. Επιστρέφει σήμερα για να ενσωματωθεί στην απογευματινή προπόνηση. Όλοι οι υπόλοιποι ήταν στις προπονήσεις και δούλεψαν σε κάποια πράγματα για να αφομοιώσουν καλύτερα την φιλοσοφία του προπονητή».
 
Σε ότι αφορά στο οικονομικό κομμάτι, μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη, είπε πως «όταν γίνεται ένα πλάνο οικονομικό γίνεται με διάφορα σενάρια, αν μπεις ομίλους, αν πας μέχρι τα πλέι οφ, με σενάριο αποκλεισμού από νωρίς και γενικά όλα τα σενάρια. Η κάθε διοίκηση κοιτάζει τι θα κάνει στο χειρότερο σενάριο όσο γίνεται βέβαια. Το σενάριο να μην μπούμε ομίλους ήταν υπαρκτό και είναι το σενάριο με τις περισσότερες πιθανότητες. Την ίδια ώρα η διοίκηση επεξεργάζεται μέσα από το σενάριο αυτό τις λύσεις που θα μπορούσαν να υπάρξουν. Κάποιες έχουν ήδη εφαρμοστεί, κάποιες θα εφαρμοστούν στο άμεσο μέλλον για να προχωρήσουμε ομαλά».
 
Για το θέμα με τα διατάγματα που δεν επιτρέπει πέραν του 33% των φιλάθλων να είναι στο γήπεδο, ο κ. Πετεβίνος σημείωσε πως  «άλλαξε το μέτρο στην παρουσία κόσμου σε κινηματογράφους και θέατρα. Πήγε στο 50%. Το λέω αυτό όχι γιατί έχουμε κάτι με τα θέατρα και τα σινεμά, αλλά πρέπει να είμαστε σωστοί. Αν η εικόνα της χώρας είναι επικίνδυνη δεν είναι δύσκολο να το κατανοήσει κάποιος αλλά από την στιγμή που κρίνεται από τους ειδικούς ότι μπορεί σε κλειστές αίθουσες να εφαρμοστεί το 50% τότε έρχεται το ερώτημα γιατί ένας αγώνας ποδοσφαίρου σε ανοικτό χώρο δεν μπορεί να γίνει με παρουσία 33% και τηρώντας όλα τα μέτρα. Με αυτή την σκέψη διερωτάσαι. Αυτό είναι και το δικό μας ερώτημα και το μεταφέραμε και στην ΚΟΠ που αντιλαμβάνομαι ότι θα είχε επικοινωνία με το Υπουργείο Υγείας».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας