Δευτέρα, 2 Αυγούστου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Το μήνυμα Κέρκεζ στον κόσμο της ΑΕΛ και πώς είδε τους διεθνείς

  16/10/2020 10:54
Το μήνυμα Κέρκεζ στον κόσμο της ΑΕΛ και πώς είδε τους διεθνείς

Το μήνυμα Κέρκεζ στον κόσμο της ΑΕΛ και πώς είδε τους διεθνείς

  16/10/2020 10:54

Ως πολύ χαρακτήρισε την κατάσταση στην ΑΕΛ, ο προπονητής της ομάδας Ντούσαν Κέρκεζ, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος. 

Μιλώντας στην κάμερα της ΑΕΛ, ο κ. Κέρκεζ ανέφερε πως, «περιμένουμε ακόμα κάποιους παίκτες για να δούμε αν μπορούν να μας βοηθήσουν. Δουλέψαμε κάποια πράγματα που μπορεί να μας βοηθήσουν στην συνέχεια, είμαι ευχαριστημένος. Σίγουρα θα είμαστε έτοιμοι, δεν ξέρω πόσο, βλέπουμε κάθε ομάδα ότι πάει καλά στο πρωτάθλημα, είναι δυνατό πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι να τα δώσουμε όλα να κερδίσουμε».

Για την παρουσία των διεθνών της ΑΕΛ, σημείωσε ότι «σίγουρα βλέπω τους παίκτες μου που παίζουν στις εθνικές, ο Νταβόρ έπαιξε δύο παιχνίδια και έπαιξε πολύ καλά στην εθνική Ελπίδων Σκοπίων, τώρα θα έρθει πίσω και είναι σε καλή κατάσταση, ο Μηνάς έπαιξε καλά, ο Γκαζαριάν πήρε λίγο χρόνο. Είναι πολύ σημαντικό που δεν έχει πρόβλημα και τώρα θα έρθει πίσω έτοιμος. Για μένα είναι σημαντικό να έχουμε παραπάνω παίκτες στην εθνική και όταν παίζουν να παίζουν καλά».

Το μήνυμα του στον κόσμο της ΑΕΛ, είναι πως «θα τα δώσουμε όλα να κερδίσουμε και για τον κόσμο που θα μας βλέπει από την τηλεόραση και για εμάς, θέλουμε να τελειώσει σύντομα όλο αυτό και να έρθουν στο γήπεδο να μας βοηθήσουν».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας