Μπροστά στο σκορ η Ομόνοια, φωνάζει ο Εθνικός

Λίγες ημέρες πριν την πρεμιέρα στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, η Ομόνοια τίθεται αντιμέτωπη με τον Εθνικό Άχνας, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA. 

Μπορεί η ομάδα από το Δασάκι να είναι λαβωμένη λόγω του κορωνοϊού, αλλά διαχρονικά έβαλε αρκετά εμπόδια στους πράσινους. 

- Κεφάλι στο σκορ ευτύχησε να πάρει κόντρα στον Εθνικό η Ομόνοια στο 14' με το σουτ του Μποτεάκ. 

Οι γηπεδούχοι, διαμαρτυρήθηκαν έντονα, καθώς στη φάση φαίνεται ο Μίχαλ Ντούρις να ακουμπάει την μπάλα με το κεφάλι στη γραμμή της εστίας του Εθνικού, ενώ ήταν εκτεθειμένος. 

Από την επαναληπτική προβολή ωστόσο, δεν ξεκαθαρίζεται αν ο Σλοβάκος ακούμπησε την μπάλα προτού ή μετά που πέρασε τη γραμμή του τέρματος. 

- Το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Ομόνοιας, πέτυχε ο Μίχαλ Ντούρις στο Δασάκι. 

Ο Σλοβάκος επιθετικός, στο 27', εντός περιοχής με ψύχραιμο πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να διπλασιάσει τα γκολ της ομάδας του και να διαμορφώσει το 2-0. 

- Απευθείας κόκκινη κάρτα δέχθηκε ο Λανγκ στο 64' του αγώνα στο Δασάκι, μετά από φάουλ εντός περιοχής στον Ζάκπα. 

Με εύστοχη εκτέλεση του πέναλτι στο 66' ο Ζάκπα μείωσε σε 2-1, με την Ομόνοια να συνεχίζει με ποδοσφαιριστή λιγότερο. 

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων:

Εθνικός (Ντιν Κλάφουριτς): Στρατηλάτης, Γκόρουπετς, Χριστοφή, Σάντος, Περατικός, Χουντόμπιακ, Χαραλάμπους, Ζάκπα, Σάβιτς, Παραγεωργίου, Ντόλεζαλ.

Ομόνοια (Χένινγκ Μπεργκ): Φαμπιάνο, Χούμποτσαν, Λούφτνερ, Λανγκ, Λέτσιακς, Σέχου, Γκόμεθ, Ασάντε, Σενέ, Μποτεάκ, Ντούρις.

Το κείμενο ανανεώνεται...

Δειτε Επισης

Παραιτήθηκε από το Μουσείο του ΑΠΟΕΛ ο Μιχαλάκης Ραφαήλ-«Μου έγιναν προειδοποιήσεις, στάλθηκαν μηνύματα»
Επίσημα στη Χάιντουκ Σπλιτ ο Ίβουσιτς-Η ανακοίνωση της Πάφου
Επανέρχεται ο Πολυκάρπου για Κακουλή-«Συγχαρητήρια, να του τα ψάλλω κάθε φορά που τοποθετείται πολιτικά λάθος»
Ανακοίνωσε εισιτήρια διαρκείας ο ΑΠΟΕΛ με σύνθημα «Νέα αρχή, ίδια Φλόγα»-Όλες οι λεπτομέρειες
Όμορφο σκηνικό στο Δασάκι-Ανέλαβε ρόλο οργανωτή η γιαγιά Φωτεινή (pics)
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Ξεψαχνίζουν βιογραφικά στον ΑΠΟΕΛ-Καθοριστικό το μπάτζετ για τις μεταγραφές
Πραστίτης: Είμαστε η Ανόρθωση, ερχόμαστε από την Αμμόχωστο και με τέτοιον κόσμο δεν μας λυγίζει κανένα εμπόδιο
Η απάντηση Πελεκάνου στην Ανδρούλα-«Μην ανησυχείτε, σύντομα θα είναι ανακαινισμένο με τεράστια ελληνική σημαία»