Απρόοπτο πρόβλημα λόγω κορωνοϊού στη συνέντευξη Τύπου του Μπεργκ

Μικροένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της διάσκεψης Τύπου του προπονητή της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, με αποτέλεσμα την καθυστέρηση της έναρξης της ομιλίας του Νορβηγού προπονητή. 

Αιτία της μικροέντασης, ήταν οι παρατηρήσεις των υπεύθυνων ασφαλείας στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στην αίθουσα για να αποχωρήσουν, καθώς με βάση τα μέτρα λόγω του κορωνοϊού, μόνο τέσσερα άτομα επιτρέπονταν να βρίσκονται στον χώρο. 

«Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ήταν μια περίοδος διακοπής που κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία. Είμαστε χαρούμενοι για τους διεθνείς που επέστρεψαν και δουλεύουμε όλοι μαζί. Είναι θετικό που σκόραρε ο Ντούρις, είχαμε ισορροπία ακόμα και με 10 παίκτες. Είμαι ευχαριστημένος με τη νίκη. Αναμένουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες μου ήταν συγκεντρωμένοι και δεν είχαν στο μυαλό τους το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είμαι ευχαριστημένος με τη νοοτροπία των παικτών του, θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες και είναι σημαντική η παρουσία του Σέχου. Θέλουμε να ανταγωνιστούμε τον ΠΑΟΚ, όπως με τον Ολυμπιακό. Θα είναι ένα καλό τεστ για την ομάδα μας», ανέφερε ο Χένινγκ Μπεργκ στη συνέχεια. 

Δειτε Επισης

Πήρε το διπλό κόντρα στην ΑΕΖ και ακόμη ελπίζει η Δόξα
Πέτυχαν από τρία γκολ Εθνικός και Απόλλωνας και μοιράστηκαν από ένα βαθμό
«Δεν παρακάλεσε ποτέ κανέναν για χρήματα ο Κίρζης, θα καλύψει μόνος του τη ζημιά»
Οι ενδεκάδες Εθνικού και Απόλλωνα στο Δασάκι
Η ανακοίνωση της Πάφου για τον τελικό κυπέλλου
Άκυρο στο αίτημα της Πάφου για να διεξαχθεί σε άλλο γήπεδο ο τελικός Κυπέλλου
Επιστολή της Πάφου στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού κυπέλλου
Αφιερωμένες αγωνιστικές για την τελική φάση του EURO
Δύο παιχνίδια για την 11η αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Στην Περιστερώνα ο τελικός Κυπέλλου Apollon Ladies-Λευκοθέα Λατσιών