Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Απρόοπτο πρόβλημα λόγω κορωνοϊού στη συνέντευξη Τύπου του Μπεργκ

  18/10/2020 18:25
Απρόοπτο πρόβλημα λόγω κορωνοϊού στη συνέντευξη Τύπου του Μπεργκ

Απρόοπτο πρόβλημα λόγω κορωνοϊού στη συνέντευξη Τύπου του Μπεργκ

  18/10/2020 18:25

Μικροένταση προκλήθηκε κατά τη διάρκεια της διάσκεψης Τύπου του προπονητή της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, με αποτέλεσμα την καθυστέρηση της έναρξης της ομιλίας του Νορβηγού προπονητή. 

Αιτία της μικροέντασης, ήταν οι παρατηρήσεις των υπεύθυνων ασφαλείας στους δημοσιογράφους που βρίσκονταν στην αίθουσα για να αποχωρήσουν, καθώς με βάση τα μέτρα λόγω του κορωνοϊού, μόνο τέσσερα άτομα επιτρέπονταν να βρίσκονται στον χώρο. 

«Είμαστε χαρούμενοι με τη νίκη. Ήταν δύσκολο παιχνίδι. Ήταν μια περίοδος διακοπής που κάναμε μια πολύ καλή προετοιμασία. Είμαστε χαρούμενοι για τους διεθνείς που επέστρεψαν και δουλεύουμε όλοι μαζί. Είναι θετικό που σκόραρε ο Ντούρις, είχαμε ισορροπία ακόμα και με 10 παίκτες. Είμαι ευχαριστημένος με τη νίκη. Αναμένουμε το ματς με τον ΠΑΟΚ. Οι παίκτες μου ήταν συγκεντρωμένοι και δεν είχαν στο μυαλό τους το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Είμαι ευχαριστημένος με τη νοοτροπία των παικτών του, θα χρειαστούμε όλους τους παίκτες και είναι σημαντική η παρουσία του Σέχου. Θέλουμε να ανταγωνιστούμε τον ΠΑΟΚ, όπως με τον Ολυμπιακό. Θα είναι ένα καλό τεστ για την ομάδα μας», ανέφερε ο Χένινγκ Μπεργκ στη συνέχεια. 

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας