Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Οριστικό: Χωρίς φιλάθλους το ΠΑΟΚ-Ομόνοια

  20/10/2020 12:00
Οριστικό: Χωρίς φιλάθλους το ΠΑΟΚ-Ομόνοια

Οριστικό: Χωρίς φιλάθλους το ΠΑΟΚ-Ομόνοια

  20/10/2020 12:00

Με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη η Κυβέρνηση αποφάσισε την αναστολή της απόφασης για επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα.

Λίγες ώρες μετά από την απόφαση για την επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα, η Κυβέρνηση αποφάσισε, την αναστολή της. Στο Μαξίμου υπήρξε έντονος προβληματισμός για τη συγκεκριμένη κίνηση. Θεωρούν πως έτσι μεταφέρεται λάθος μήνυμα στην κοινωνία, τη στιγμή που η Αττική βρίσκεται ήδη σε πορτοκαλί συναγερμό, ενώ προς τα εκεί βαίνει και η Θεσσαλονίκη.

Έτσι το πρωί της Τρίτης αποφασίστηκε με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη, να ανακληθεί η απόφαση για την επιστρφή του κόσμου τα γήπεδα λίγες ωρες πριν βγουν στην διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για το Ολυμπιακός-Μαρσέιγ (στις 14:30 έγραφε η ανακοίνωση των «ερυθρόλευκων»).

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Με εντολή του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη ανακαλείται η απόφαση για την παρουσία περιορισμένου αριθμού φιλάθλων στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Ο Πρωθυπουργός λαμβάνοντας υπόψη την αύξηση  κρουσμάτων παντού στην Ευρώπη κάτι που δεν μπορεί να αποκλειστεί και στην Ελλάδα, έκρινε ότι η διεξαγωγή αγώνων έστω και με λίγους φιλάθλους, τη στιγμή που απαιτείται η αποφυγή κάθε συγχρωτισμού και η αυστηρή τήρηση των υγειονομικών κανόνων, θα έστελνε το λάθος μήνυμα στους πολίτες».

Πηγή: gazzetta.gr

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας