Ξέσπασε ο Φανούριος-«Το ποδόσφαιρο δεν είναι θέατρο για να βλέπεις μόνο θέαμα»

Επί της κριτικής που δέχεται ο Απόλλωνας για τις μη πειστικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί, τοποθετήθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου του Απόλλωνα Φανούριος Κωνσταντίνου.
 
Σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, ο κ. Κωνσταντίνου είπε πως «γίνεται πολύς σχολιασμός για το αν ο Απόλλωνας παίζει με βάση τις δυνατότητες του. Ποιά ομάδα έχει συνεχόμενες πολύ καλές παρουσίες από την αρχή της σεζόν; Νομίζω ότι δεν γίνεται η ίδια κριτική με τις άλλες ομάδες. Να δούμε πόσοι θα περάσουν από το Μακάρειο, έστω και με 1-0. Το γνωρίζαμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια εξαιρετική ομάδα με τον κ. Πετράκη, θα μπορούσαν να σκοράρουν και αυτοί, αλλά ευτυχήσαμε να το πετύχουμε εμείς. Σίγουρα για εμάς ήταν ένα απ’ τα πιο δύσκολα παιχνίδια που είχαμε στο καλεντάρι. Φέτος ειδικά, ο Ολυμπιακός είναι πολύ απαιτητικός και βελτιωμένος σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Το ζητούμενο ήταν να επιστρέψουμε στη Λεμεσό με τους βαθμούς της νίκης, κάτι που πετύχαμε…».
 
Επισήμανε επίσης ότι «η συζήτηση αυτή γίνεται μόνο για τον Απόλλωνα. Καμιά ομάδα απ’ την εξάδα δεν κάνει σερί εντυπωσιακές εμφανίσεις. Ο κόσμος γουστάρει τον Απόλλωνα με τις πολλές τελικές, τα τέρματα όμως στην τελική μετρά η νίκη. Το ποδόσφαιρο δεν είναι θέατρο για να βλέπεις μόνο θέαμα. Αν χθες είχαμε 15 τελικές και δεν κερδίζαμε, τι θα λέγαμε; Ξέρουμε ότι υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης και ξέρουμε πως πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοση μας, όμως δεν είναι μηχανές οι παίκτες. Έτυχε χθες και κόντρα στον Εθνικό να μην έχουμε το ρυθμό που θέλαμε», υπογράμμισε ακολούθως».
 
Εξηγώντας τη δήλωση του Σωφρόνη Αυγουστή, ότι δηλαδή δεν συμπαθεί το Μακάρειο στάδιο, είπε ότι «γενικότερα οι Λεμεσιανές ομάδες δεν συμπαθούν το Μακάρειο. Γιατί τα παλιά τα χρόνια ήταν δεδομένες οι ήττες όταν οι ομάδες της Λεμεσού αγωνίζονταν εκεί με ομάδες της Λευκωσίας».
 
Αν είναι η ευκαιρία του Απόλλωνα για πρωτάθλημα φέτος, υπέδειξε ότι «ο μόνιμος πρωταθλητής βιώνει μια αγωνιστική κρίση. Εμείς δεν θεωρούμε ότι είναι εκτός τίτλου. Όλες οι ομάδες και οι έξι μεγάλες έχουν τις πιθανότητες τους».
 

Δειτε Επισης

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού κόντρα στη Φενέρμπαχτσε
Πήρε θέση η ΕΠΟ-«Ουδέποτε ετέθη θέμα θετικού δείγματος ποδοσφαιριστή της Εθνικής»
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Η FIFA ενημέρωσε και επίσημα πως δεν υπάρχει θετικό δείγμα στην Εθνική Ανδρών
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Το μήνυμα βουλευτή για την ιστορική πρόκριση της Πάφου στον τελικό
Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστική στο δεύτερο γκρουπ