Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Κλείνουν εκκρεμότητες σε Πρωτάθλημα Cyta, Κύπελλο Coca - Cola και Β' Κατηγορία

  21/10/2020 09:32
Κλείνουν εκκρεμότητες σε Πρωτάθλημα Cyta, Κύπελλο Coca - Cola και Β Κατηγορία

Κλείνουν εκκρεμότητες σε Πρωτάθλημα Cyta, Κύπελλο Coca - Cola και Β' Κατηγορία

  21/10/2020 09:32

Τρεις εκκρεμότητες σε τρεις διοργανώσεις κλείνουν σήμερα με τη διεξαγωγή εξ αναβολής αγώνων στο Πρωτάθλημα Cyta, στο Κύπελλο Coca - Cola αλλά και στο Πρωτάθλημα Β' Κατηγορίας. 

Για το Πρωτάθλημα Cyta, η Δόξα Κατωκοπιάς υποδέχεται στις 17:00 στο Μακάρειο τη Νέα Σαλαμίνα (Cytavision). Ο αγώνας είναι για την 4η αγωνιστική και είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορωνοϊου στη Νέα Σαλαμίνα.   Οι δύο ομάδες έχουν δώσει μέχρις στιγμής από πέντε αγώνες στο Πρωτάθλημα. Η Δόξα έχει 8 βαθμούς και η Νέα Σαλαμίνα 3. 

--------------------------------------------
Για το Κύπελλο Coca - Cola, ο Άρης υποδέχεται στις 15:30 τον Εθνικό Άχνας στο Τσίρειο Στάδιο. Ο αγώνας είχε αναβληθεί λόγω κρουσμάτων κορωνοϊου στον Εθνικό. Η ομάδα που θα προκριθεί, θα αντιμετωπίσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης την Αλκή εκτός έδρας, στις 16 Δεκεμβρίου.  

-------------------------------------------

Σήμερα επίσης θα διεξαχθεί και ο εξ αναβολής αγώνας του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας μεταξύ του ΑΣΙΛ Λύσης και της Ομόνοιας Αραδίππου. Ο αγώνας θα γίνει στο Στάδιο ΓΣΖ και θα αρχίσει στις 15:30. Είχε αναβληθεί στην 3η αγωνιστική λόγω κρουσμάτων κορωνοϊου στον ΑΣΙΛ. 

Εκκρεμεί και ο αγώνας της 4ης αγωνιστικής μεταξύ του Κούρη Ερήμης και του ΑΣΙΛ ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 28 Οκτωβρίου. 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας