Οι τάσεις φυγής του Ζαχίντ και η ατάκα για το περσινό πρωτάθλημα

Για την πορεία του ιδίου, όσο και του ΑΠΟΕΛ, μίλησε ο Γκάγιας Ζαχίντ.
 
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο νορβηγικό Eurosport, ο άσος του ΑΠΟΕΛ αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά για τους γαλαζοκίτρινους, ενώ σε προσωπικό επίπεδο, είπε πως θέλει να αγωνιστεί σε ένα από τα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου ή τουλάχιστον σε κάποιο καλύτερο από το κυπριακό.
 
Ο Ζαχίντ ανέφερε αρχικά πως «η χρονιά έχει τα πάνω και τα κάτω της. Δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά. Σημείωσα δύο τέρματα, αλλά τα στατιστικά μου θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα. Αν παρακολουθήσετε τα τελευταία δύο ή τρία από αυτά τα παιχνίδια, χάσαμε ευκαιρίες μόνοι μπροστά από τον τερματοφύλακα, τις οποίες είχα ετοιμάσει. Ισχύει ότι κι εγώ ήμουν στα πάνω και τα κάτω μου».
 
Για την περσινή σεζόν του ΑΠΟΕΛ σημείωσε πως «σίγουρα, ήταν πραγματική απογοήτευση, αλλά επίσημα δεν πήραμε την τρίτη θέση, γιατί εδώ η σεζόν δεν ολοκληρώθηκε. Έτσι, ήταν όλα καλά. Δόθηκαν οι θέσεις, αλλά κανένας δεν κέρδισε τον τίτλο ή κάτι τέτοιο».
 
Σε ότι αφορά στη δική του παρουσία είπε ότι «έχω αγωνιστεί κι έχω δώσει ότι είναι δυνατόν εδώ και τρία χρόνια και θα μπορούσα να πω ότι τα πήγα πολύ καλά. Μόνο πριν από δύο χρόνια υπήρξε μία περίοδος, όπου απέμεναν δέκα παιχνίδια, αλλά γενικότερα έχω παίξει σχεδόν σε όλα. Φιλοδοξία μου είναι να παίξω σε ένα από τα πέντε μεγαλύτερα πρωταθλήματα ή τουλάχιστον να κάνω το επόμενο βήμα από το κυπριακό πρωτάθλημα. Είτε αφορά ομάδα είτε πρωτάθλημα, πρέπει να το κοιτάζεις. Έχω παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και ήταν πολύ όμορφα κι ελπίζω να παίξω ακόμα περισσότερα παιχνίδια σε αυτή τη διοργάνωση. Είχα, επίσης, την εμπειρία του Γιουρόπα Λιγκ αυτή τη σεζόν».
 

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ
ΒΙΝΤΕΟ: Μια ντουζίνα γκολ στο Καρμιώτισσα-Οθέλλος
Το ΔΣ της Apollon Ladies ζητά παραίτηση του εκπροσώπου του σωματείου στην ΚΟΠ
Η θέση της Πάφου για το αίτημα στην ΚΟΠ για αλλαγή έδρας του τελικού-«Κάθε ομάδα θα το έκανε»
Σπιλέφσκι: Στην Κύπρο μόλις ανοίξω το στόμα μου, μπαμ κόκκινη
Η επίσημη θέση της Ομόνοιας για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ-«Ευχόμαστε ο κόσμος μας να νιώσει ξανά τη χαρά»
Η ανάλυση της ΚΟΠ για τα πέναλτι που κέρδισαν ΑΠΟΕΛ, Απόλλων και Πάφος
Ζητά την άμεση παραίτηση του Φοίβου Βάκη η Apollon Ladies
Αποζημιώνεται ο Καραβίδας από τη FIFA για το... στήσιμο από τον Ουάρντα με 150.000 ευρώ
Στο μικροσκόπιο της Επ. Δεοντολογίας τρεις αγώνες που ενδέχεται να ήταν προσυνεννοημένοι