Πέμπτη, 5 Αυγούστου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

Περνά στην αντεπίθεση ο Καραβίδας-«Να έρχεται το κάθε Αμερικανάκι να σχολιάζει…»

  21/10/2020 13:56
Περνά στην αντεπίθεση ο Καραβίδας-«Να έρχεται το κάθε Αμερικανάκι να σχολιάζει…»

Περνά στην αντεπίθεση ο Καραβίδας-«Να έρχεται το κάθε Αμερικανάκι να σχολιάζει…»

  21/10/2020 13:56

Την πορεία της ομάδας του αλλά και τα όσα έγιναν με την Επιτροπή Δεοντολογίας και Προστασίας του αθλητισμού, σχολίασε ο πρόεδρος της Δόξας, Κώστας Χριστοδούλου, σε δηλώσεις που παραχώρησε στον Super Sport FM. 

Για το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα: «Η ομάδα πάει με ότι καλύτερο διαθέτει και αν η Δόξα κάνει το παιχνίδι της τότε μπορεί να κερδίσει».

Για το προηγούμενο παιχνίδι με την ΑΕΚ: «Η Δόξα είχε καλή παρουσία, αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ποιοι είμαστε, με ποιους παίζουμε και που παίζουμε, είχαμε πέναλτι που δεν μας δόθηκε, είδατε πως δόθηκε το πέναλτι εναντίον μας, προχωράμε δεν κλαίμε, είμαστε σίγουροι για την ομάδα μας και θα πετύχουμε τους στόχους μας»

Για το πρόγραμμα: «Είναι μια βδομάδα με τρία παιχνίδια, όμως αυτό θα συμβαίνει με όλες τις ομάδες».

Για τα θέματα με τον κορωνοϊό: «Θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στον Γ.Δ. της Δόξας, έρχονταν παίκτες με αρνητικά τεστ τους έπαιρνε σε ξενοδοχείο να κάνουν ξανά τεστ και μετά τεστ και έπειτα να μπουν στην ομάδα, κάναμε ένα μακρύ ρόστερ, γι’ αυτό το λόγο θα είναι ένα ιδιαίτερο πρωτάθλημα».

Για το τι περιμένει φέτος από τη Δόξα: «Η Δόξα δεν έχει άλλο στόχο από την παραμονή, είμαστε μια ομάδα που τα οικονομικά μας αγγίζουν το τέλειο, οι παίκτες μας πληρώνονται σήμερα τον Οκτώβριο, θα δώσουμε τα πάντα για να πετύχουμε αυτά που θέλουμε να κερδίσουμε».

Για το γήπεδο στην Περιστερώνα: «Δουλεύουν καθημερινά 40 άτομα και θα τελειώσουν πιο νωρίς τα έργα από την προθεσμία που τέθηκε».

Σας κάλεσαν από την Επιτροπή Δεοντολογίας; «Μα τι είναι αυτό; Εν έχω ιδέα τι είναι αυτό το πράγμα. Τι να πούμε; Κανένας δεν με κάλεσε και θέλω να πω δυο κουβέντες. Είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει σε κάποιους ο Κώστας Καραβίδας θα είναι εκεί. Δεν έχω να αποδείξω και να φοβηθώ τίποτε από κανένα. Να έρχεται το κάθε Αμερικανάκι να σχολιάζει… δεν έχω να αποδείξω τίποτε και σε κανένα. Είμαι στη διάθεση του καθενός, οποίος με χρειάζεται ξέρει που θα με βρει».

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας