Ο παίκτης των πρασίνων που ξεχώρισε ο Αναστασιάδης-«Πιο ομάδα η Ομόνοια»

Για το παιχνίδι μεταξύ ΠΑΟΚ και Ομόνοιας, μίλησε ο πρώην ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Κύπρου Άγγελος Αναστασιάδης.
 
Μιλώντας στον «Active», ο κ. Αναστασιάδης θυμήθηκε την αναμέτρηση των δύο ομάδων το 1976, όταν αγωνίστηκε με απέναντι στους πράσινους.
 
«Τα θυμάμαι αυτά τα χρόνια. Πήραμε το πρωτάθλημα το 1976. Ήταν το πρώτο. Ήταν χαρά μας που κατεβαίναμε στην Κύπρο να παίξουμε ποδόσφαιρο γιατί είχε γίνει η εισβολή. Θεωρούσαμε πως συμμετείχαμε σε κατάσταση συμπαράστασης και του κόσμου της Κύπρου και του ποδοσφαίρου. Παίξαμε με τον ΑΠΟΕΛ, κερδίσαμε στο παλιό ΓΣΠ. Υπήρχα παιχνίδια τα οποία μας δυσκόλευαν».
 
Για το αυριανό παιχνίδι, είπε πως «δεν ήταν εύκολες ομάδες οι κυπριακές. Όπως και σήμερα. Αύριο δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ. Η Ομόνοια αυτή τη στιγμή είναι πιο ομάδα. Λόγω του ότι είναι από τις μεγαλύτερες ομάδες της Κύπρου, είναι ομάδα με την έννοια της λέξης. Πιστεύω πως στο ομαδικό πνεύμα στηρίζεται η Ομόνοια και την κάνει ανταγωνιστική. Το είδαμε και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Δεν το συζητώ ότι είναι ομάδα του προπονητή».
 
Όσον αφορά τους παίκτες που ξεχωρίζει, σημείωσε ότι «βλέπω τον Παπουλή για παράδειγμα. Έχει πολύ καλά στοιχεία. Δεν θέλω να μπω σε αυτή την διαδικασία. Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις κάποιον απ’ τη στιγμή που υπάρχει ομαδικό πνεύμα».
 
Κληθείς να σχολιάσει τον ΠΑΟΚ, είπε πως «δεν πρέπει να έχει σκαμπανεβάσματα. Ήταν αποτυχία που δεν πέρασε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τουλάχιστον να κάνει καλή πορεία στην Ευρώπη, γιατί αλλιώς τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα. Στον ΠΑΟΚ το βλέπουν ως ένα παιχνίδι που πρέπει όχι μόνο να κερδίσουν αλλά να πραγματοποιούσουν και καλή εμφάνιση. Δεν μπορώ να εξηγήσω τα σκαμπανεβάσματα γιατί δεν είμαι εκεί. Είναι θέματα του προπονητή. Αυτό που έχει σημασία, ήταν μεγάλη ευκαιρία του ΠΑΟΚ να περάσει στους ομίλους αφού πέρασε ήδη δύο πολύ καλές ομάδες».
 
Ερωτήθηκε εξάλλου για τα στοιχεία που πρέπει να προσέξει στην Ομόνοια ο ΠΑΟΚ και επισήμανε ότι  «δεν θα μπω σε αυτή την διαδικασία. Αυτά τα γνωρίζουνε. Την έχουν δει την Ομόνοια στα δύο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και όχι μόνο. Ανάλογα πρέπει να λειτουργήσουν. Εγώ όπως είδα την Ομόνοια, πρέπει να την σεβαστούν για να την περάσουν. Αλλιώς θα έχουν πρόβλημα. Να μην βάζουν ταμπέλες, αυτό είναι άσχημο. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, που θα τα πάρουν για πλάκα. Πρέπει να είναι όλοι πάνω από τους παίκτες και να λειτουργούν σωστά».
 

Δειτε Επισης

Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»
Σήκωσε το κύπελλο στο Futsal η ΑΕΛ και έκανε το νταμπλ
Θλίψη για Κρέσπο... Έχασε τον πατέρα του και φεύγει για Ισπανία
ΒΙΝΤΕΟ: Συγκινεί ο 92χρονος που έζησε την Ομόνοια από τη μέρα ίδρυσής της-«Είναι θρησκεία για τον κόσμο της»
Προχωρεί σε έκτακτη Γενική Συνέλευση η Ανόρθωση-Καθοριστικές οι επόμενες κινήσεις
Απάντησε για την αγαπημένη του ομάδα και τον παίκτη που λατρεύει ο Γκομίς-Όσα αποκάλυψε
Κάργας: Αποτύχαμε σαν κοινωνία πιο πολύ χαρήκαμε που αποκλείστηκε η Εθνική
Ορίστηκαν οι διαιτητές για τους αγώνες της Παρασκευής
Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»
Πρόεδρος ΚΟΑ: Στα αρχικά στάδια η Ομόνοια για το γήπεδο κοντά στις Χαλεπιανές