Δευτέρα, 27 Σεπτεμβρίου, 2021 | Επικοινωνία
trans gif

«Αυτός είναι ο Πετρίδης ή ο κλώνος του;;;»

  22/10/2020 09:23
«Αυτός είναι ο Πετρίδης ή ο κλώνος του;;;»

«Αυτός είναι ο Πετρίδης ή ο κλώνος του;;;»

  22/10/2020 09:23
Καρφώνει τον Μαρίνο Ουζουνίδη και απορεί με τη στάση του Πρόδρομου Πετρίδη, να επιλέγει να κρατά τον ελλαδίτη τεχνικό στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας του ΑΠΟΕΛ, ο αθλητικογράφος Τρύφωνας Τρύφωνος, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
 
Στην ανάρτησή του, αναφέρει ότι «τις τελευταίες εβδομάδες πραγματικά αναρωτιέμαι αν όντως είναι ο Πρόδρομος Πετρίδης ή αν είναι ο κλώνος του!!! Ο Πρόδρομος που ξέραμε έγραψε ιστορία. Είναι ο πρόεδρος που άλλαξε τους περισσότερους προπονητής στην ιστορία όχι του ΑΠΟΕΛ αλλά του Κυπριακού ποδοσφαίρου. Είναι ο πρόεδρος που δεν δίστασε 2-3 αγωνιστικές πριν το τέλος πρωταθλήματος να αλλάξει προπονητή. Τι έγινε; Αν δεν είναι κλώνος τότε τι συμβαίνει;»
 
Διερωτάται εξάλλου, «από πότε ο Μανιταράς έγινε φανατικός στην στήριξη ενός προπονητή με τα πιο άσχημα αποτελέσματα της τελευταίας 20ετίας και βάλε; Όχι δεν άλλαξε ο φίλος μου ο Πρόδρομος. Τα πράγματα είναι και απλά και ξεκάθαρα. Η αλλαγή τεχνικής ηγεσίας θα στοιχήσει αρκετές εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ που ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Τι σημαίνει όμως αυτό; Ότι θα είναι στον Αρχάγγελο ένας προπονητής που δεν μπορεί να κερδίσει τα αποδυτήρια; Που έχει εμμονές; Που δεν τον δέχεται ούτε το 1% των οπαδών του ΑΠΟΕΛ; Που δεν αντέχει και δεν μπορεί να διαχειριστεί την πίεση;»
 
Σημειώνει επίσης ότι ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ δεν έχει άλλη επιλογή.
 
«Αν το θέμα είναι οικονομικό τότε να πάμε σε Έκτακτη Γενική συνέλευση μετόχων. Εκεί με ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ να δούμε το μέγεθος του οικονομικού προβλήματος και ας αποφασίσουν οι μέτοχοι για το μέλλον. Αυτό θα πάρει χρόνο όμως. Ο Ουζουνίδης δεν μπορεί να συνεχίσει. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο. Δεν άλλαξε ο φίλος μου ο Μαρίνος. Για εμένα τέλειωσε στην Λευκορωσία. Κάλυψα σαν απεσταλμένος της ΕΑΚ το παιχνίδι.  Τότε που με το υπεροπτικό του στυλάκι δεν καταδέχτηκε ούτε καν προπόνηση να κάνει στο γήπεδο της Μπάτε και μετά τον αποκλεισμό τα έριξε όλα στους ποδοσφαιριστές».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
Πίσω στην αρχή της σελίδας