Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Σφοδρή επίθεση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ σε Πετρίδη- «Πάρτε το χαμπάρι ότι ΑΠΟΕΛ δεν είστε εσείς»

  22/10/2020 12:38
Σφοδρή επίθεση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ σε Πετρίδη- «Πάρτε το χαμπάρι ότι ΑΠΟΕΛ δεν είστε εσείς»

Σφοδρή επίθεση ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ σε Πετρίδη- «Πάρτε το χαμπάρι ότι ΑΠΟΕΛ δεν είστε εσείς»

  22/10/2020 12:38
Σφοδρή επίθεση στον Πρόδρομο Πετρίδη και τη διοίκησή του, εξαπέλυσαν οι ΑΠΟΕΛίστες, με φόντο την κακή εικόνα που βγάζει η ομάδα στο γήπεδο, από την αρχή της χρονιάς.
 
Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΠΑΝΣΥΦΙ ΑΠΟΕΛ, αναφέρει ότι «η υπομονή του κόσμου του ΑΠΟΕΛ έχει εξαντληθεί. Και δεν μιλάμε για τους πρόσκαιρους που έγιναν με το ΑΠΟΕΛ γύρω στο 2008 με 2009, αλλά για τους αγνούς ΑΠΟΕΛίστες που έζησαν πολλά με την ομάδα αυτή και γνωρίζουν από δυσκολίες και αποτυχίες».
 
Σημειώνει εξάλλου ότι «εδώ και δυόμιση χρόνια τουλάχιστον, παρακολουθούμε το πήγαινε – έλα δεκάδων (;;) ποδοσφαιριστών και προπονητών. Φτάνοντας στον Οκτώβριο του 2020, μετά από τόσες επιτυχίες και τόσα έσοδα από τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις, είμαστε με μία ομάδα χωρίς πλάνο, χωρίς αρχή και τέλος, με μία διοίκηση η οποία συνεχίζει να διαπράττει το ένα λάθος μετά το άλλο και να μοιάζει χαμένη, χωρίς να μπορεί να αντιδράσει στα όσα συμβαίνουν στον Αρχάγγελο».
 
Κάθε χρόνο, λένε οι πορτοκαλί, «βλέπουμε να επαναλαμβάνονται τα ίδια εγκλήματα, ναι εγκλήματα, επειδή έπαψαν να θεωρούνται λάθη από τη στιγμή που τα επαναλαμβάνετε κάθε λίγο και λιγάκι, από τη στιγμή που δεν έμεινε τίποτε όρθιο. Το Δ.Σ και φυσικά ο Πρόεδρος ο οποίος του ηγείται, οφείλουν να μας πουν ποιοι αποτελούν την επιτροπή  προγραμματισμού, που κατάφερε ενώ είχε έξι μήνες στη διάθεσή της, να χτίσει ένα ρόστερ με τέσσερις δεξιούς  μπακ και ένα αριστερό, να διώξει δυο μεγάλους τερματοφύλακες και να βλέπουμε αυτά τα χάλια. Χάλια για τα οποία ευθύνεται ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ο Πρόεδρος και η διοίκηση. Φαίνεται πως τελικά οι μανατζαρέοι που σας περιτριγυρίζουν έχουν μεγαλύτερη επιρροή από τους προπονητές και τους τεχνικούς διευθυντές που είδαμε τόσα χρόνια».
 
Υποδεικνύουν ότι «δεν μπορεί πλέον ο ΑΠΟΕΛ να πληρώνει τους δικούς σας ερασιτεχνισμούς και θέλουμε να πιστεύουμε πως αν χρειαστεί θα είσαστε διατεθειμένοι να βάλετε το χέρι στη τσέπη για να πληρώσετε τις ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ….!»
 
Καταλήγοντας, αναφέρουν «πάρτε το χαμπάρι ότι ΑΠΟΕΛ δεν είστε εσείς, δεν είναι καμιά διοίκηση, κανένας πρόεδρος, κανένας ποδοσφαιριστής, κανένας προπονητής, ΑΠΟΕΛ είναι μόνο ο κόσμος του, ο Πιστός και Αγνός ΑΠΟΕΛίστας. Ζήσαμε δύσκολες στιγμές με τον ΑΠΟΕΛ μας, χρόνια πέτρινα, μα με το αίμα και τον ιδρώτα των Πιστών του οπαδών, ο ΑΠΟΕΛ από τα αλώνια βρέθηκε στα σαλόνια, κάναμε τον ΑΠΟΕΛ πασίγνωστο στην Ευρώπη, το κάναμε μεγάλο όπως ονειρευόμασταν. Αν χρειαστεί λοιπόν να τα διαλύσουμε όλα και να ξαναχτιστεί ο ΑΠΟΕΛ γύρω από τους λίγους χιλιάδες ΠΙΣΤΟΥΣ ΑΓΝΟΥΣ ΑΠΟΕΛίστες, θα το ξανακάνουμε, θα το ξαναχτίσουμε, θα το ξαναπάρουμε εκεί που πρέπει και θα τους ….. όλους τους άλλους έναν-έναν όπως κάνουμε τόσα χρόνια.
 
Πάρτε το χαμπάρι λοιπόν εκεί πέρα στα γραφεία του Αρχαγγέλου, ΑΠΟΕΛ είμαστε ΕΜΕΙΣ, και δεν ανήκει σε κανέναν παράγοντα, πρόεδρο ή μεγαλομέτοχο. Αλλάξτε μυαλά κύριοι, για στον ΑΠΟΕΛ ουδείς είναι αναντικατάστατος.
 
Αναμένουμε την Κυριακή στο γήπεδο να κατεβεί ο ΑΠΟΕΛ και όχι το φάντασμα του…».
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας