Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου, 2020 | Επικοινωνία
trans gif

Πυρά Τορναρίτη σε παρατηρητή διαιτησίας με… στατιστικά

  22/10/2020 15:42
Πυρά Τορναρίτη σε παρατηρητή διαιτησίας με… στατιστικά

Πυρά Τορναρίτη σε παρατηρητή διαιτησίας με… στατιστικά

  22/10/2020 15:42
Πυρά εξαπολύει ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού Χριστόφορος Τορναρίτης, στον παρατηρητή Μάριο Τσαγγάρη, ο οποίος ορίστηκε σε τέσσερα από τα έξι παιχνίδια του Ολυμπιακού.
 
Όπως αναφέρει σε γκρουπ των φίλων της ομάδας της Λευκωσίας «μπορεί κάποιος καλός μαθηματικός να μας πει ποιες πιθανότητες υπάρχουν ένα παρατηρητής και συγκεκριμένα ο Κύριος Τσαγγάρης να διοριστεί σε 4 από τα 6 παιγνίδια του Ολυμπιακού 3 από τα οποία υπάρχουν αμφισβητούμενες φάσεις!!!!»
 
Για να ενημερωθεί ο κόσμος, σημειώνει ο κ. Τορναρίτης «ο παρατηρητής διαιτησίας είναι αυτός που βαθμολογεί του διαιτητές μετά το τέλος του αγώνα . Σε περίπτωση χαμηλής βαθμολογίας από τον παρατηρητή ο Διαιτητής τιμωρείται!!!!»
 
Σημειώνει εξάλλου ότι «για χάρη της ιστορίας ο Κύριος Τσαγγάρης έχει προαχθεί πρόσφατα από την ομοσπονδία σε εκπαιδευτής θέση την οποία κατείχε ο Κύριος Καπιτανής!!!»
 
Επισημαίνει πως «αναμένουμε  με μεγάλη ανυπομονησία να δούμε τις βαθμολογίες και θα το πάρουμε το θέμα από εκεί!!!! Αν υποθέσουμε ότι έχει 7 παιγνίδια την εβδομάδα επι 6 αγωνιστικές σύνολο 42 παιγνίδια!!! Υπάρχουν 9 παρατηρητές πρώτης κατηγορίας !! Αναμένω να ακούσω τις στατιστικές πιθανότητες το γεγονός αυτό να είναι τυχαίο !!!
 
Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
 
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πίσω στην αρχή της σελίδας