«Oι τελευταίοι που πρέπει να μιλούν για αντιποδόσφαιρο είναι στην Ελλάδα»

Τη δική του θέση για τον αγώνα της Ομόνοιας με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ, στο οποίο οι πράσινοι κατάφεραν να φύγουν με τον βαθμό της ισοπαλίας, έδωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των «πρασίνων» Ευαγόρας Χριστοφή.
 
Μιλώντας στον Σπορ Fm ο κ. Χριστοφή ανέφερε αρχικά ότι ο κάθε ένας θα συμφωνήσει μαζί μου ότι ήταν μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση από την Ομόνοια απέναντι σε τέτοιο αντίπαλο. Ήταν πάρα πολύ καλό αποτέλεσμα και με λίγη τύχη ίσως θα ήταν ακόμα καλύτερο».
 
Κληθείς να σχολιάσει τα περί αντιποδοσφαίρου της Ομόνοιας, όπως ανέφεραν τα ελληνικά ΜΜΕ, είπε ότι «στα χαρτιά η Ομόνοια είναι η πιο αδύνατη ομάδα του ομίλου. Στο πρώτο ημίχρονο είδα την ομάδα να πρεσάρει μέχρι τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Δεν υπήρχε τέτοια εικόνα στο πρώτο ημίχρονο. Οι τελευταίοι στον κόσμο που μπορούν να μιλούν για τέτοια πράγματα είναι στην Ελλάδα. Είδαμε πως πήραν το ευρωπαϊκό, είδαμε τι ποδόσφαιρο έπαιζε τότε η Εθνική Ελλάδας. Προσπαθούν να μειώσουν την επιτυχία των αντιπάλων για να κρύψουν τα προβλήματα των ομάδων τους. Ο καθένας παίζει με τον τρόπο που μπορεί να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Στο γήπεδο είναι που γράφεται η ιστορία».
 
Για την παρουσία του Μποτεάκ σημείωσε πως «ήταν συγκλονιστικός. Βοηθούσε και στην άμυνα και στην επίθεση. Ελπίζω να συνεχίσει και να πάντοτε έτσι, θα βοηθήσει πάρα πολύ την ομάδα».
 
Ερωτηθείς για το κατά πόσον μπορεί η Ομόνοια να αντέξει σε διπλό ταμπό, σημείωσε ότι «η Ομόνοια το αντιμετωπίζει αυτό εδώ και δυο μήνες. Ο προπονητής κάνει τρομερή διαχείριση. Σίγουρα μπορεί να αλλάξει όλη την ενδεκάδα με την ΕΝΠ αν θέλει, το έχει ξανακάνει».
 

Δειτε Επισης

Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου
ΒΙΝΤΕΟ: Εννέα γκολ στο στάδιο Άλφαμεγα και τρίποντο για την ΑΕΛ