Μπεργκ: Στόχος μας το πρωτάθλημα, είμαστε ρεαλιστές είναι δύσκολο να προκριθούμε

Το αυριανό παιχνίδι με την Αϊντχόφεν, που θα διεξαχθεί για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λγικ, κλήθηκε να σχολιάσει ο τεχνικός της Ομόνοιας, Χένινγκ Μπεργκ, ο οποίος αναφέρθηκε στην ποιότητα του αντιπάλου αλλά και τον τρόπο που θα προσεγγίσει η ομάδα του το ματς.

«Ανυπομονούμε για το παιχνίδι. Είναι μια πολύ καλή ομάδα, διαθέτει καλούς παίκτες και έχει φέρει καλά αποτελέσματα. Έχει προβλήματα λόγω κορωνοϊού όμως έχει ποιότητα. Είναι καλό για την ομάδα να παίζει αυτά τα παιχνίδια. Έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε σε ευρωπαϊκή διοργάνωση και αυτό είναι καλό για τον σύλλογο. Η Αϊντχόφεν είναι η καλύτερη ομάδα που θα αντιμετωπίσουμε».

Ερωτηθείς αν θεωρεί εφικτή την πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης ο Νορβηγός κόουτς είπε «δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο στόχος μας είναι το πρωτάθλημα. Αυτά τα παιχνίδια είναι καλή εμπειρία, όπως επίσης και η περσινή σεζόν. Μέσα από αυτά τα ματς δενόμαστε σαν ομάδα γιατί παίζουμε με ομάδες που είναι καλύτερες από εμάς. Είναι μια εμπειρία και μας βοηθούν στην ανάπτυξη στην ομάδα, όμως πρέπει να βρούμε ισορροπία και στα εγχώρια παιχνίδια. Είναι δύσκολο να περάσουμε στους 32, η Γρανάδα είναι ισπανική ομάδα, η Αϊντχόφεν έχει ευρωπαϊκή εμπειρία, είναι σε διαφορετικό επίπεδο. Όπως επίσης και ο ΠΑΟΚ. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Είμαστε ρεαλιστές, ξέρουμε πως είναι δύσκολο να προκριθούμε, όμως στο ποδόσφαιρο όλο μπορούν να συμβούν. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι, θα είναι ένα καλό τεστ για εμάς».
 
Για τον τρόπο προσέγγισης του αγώνα ο Χένινγκ Μπεργκ ανέφερε πως «κάθε παιχνίδι προσπαθούμε για τη νίκη. Θέλουμε να βρούμε τον τρόπο να παίξουμε απέναντι στην Αϊντχόφεν και να κερδίσουμε. Ξέρουμε τις δυνατότητες τους και ξέρουμε πώς να τους αντιμετωπίσουμε. Άλλο όμως να ξέρεις κι άλλο να το εφαρμόσεις στο γήπεδο. Έχουμε αναπτυχθεί, θα είναι όμως δύσκολο παιχνίδι. Κάθε ένας θέλει να συμμετέχει σε τέτοια παιχνίδια».

Δειτε Επισης

Οπαδός υπέστη ανακοπής καρδιάς στο Απόλλων-Πάφος, νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού
«Την πίεση θα την έχει το ΑΠΟΕΛ και όχι εμείς, πολλοί έχουν ξεγράψει τον Άρη και ότι κάναμε φέτος»
Αυλαία για την δέκατη αγωνιστική στον δεύτερο όμιλο
Κέρδισε την ΑΕΛ με κορυφαίο τον Blackmon ο ΑΠΟΕΛ
Τέλος και επίσημα από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Λέουβενμπεργκ: Πονάει ο αποκλεισμός, όμως θα προχωρήσουμε σε μια νέα σεζόν με καλύτερα αποτελέσματα
Το μήνυμα του Τάνκοβιτς για την ιστορική πρόκριση-«Είμαστε στον τελικό με ψηλά το κεφάλι»
ΒΙΝΤΕΟ: Ανακοίνωσε το νέο του προπονητή ο ΑΣΙΛ
Τέλος από την Ανόρθωση ο Σέρχιο Τεχέρα
Οι 18 υποψηφιότητες για το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕΛ