Σκόραρε μετά από ένα μήνα, έριξε τεσσάρα και περιμένει Απόλλων ο ΑΠΟΕΛ

Με τη νίκη 4-0 επί της ΠΑΕΕΚ πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση ο ΑΠΟΕΛ, σε αγώνα που διεξήχθη για την ενδιάμεση φάση του κυπέλλου.

Οι γαλαζοκίτρινοι αν και παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές πήραν το ζητούμενο με τα γκολ των Αποστολάκη στο 40', Ατζίλι στο 42', Ανουάρ στο 54' και Γαβριήλ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το σημαντικό για τον ΑΠΟΕΛ είναι πως βρήκε δίχτυα μετά από 34 μέρες, αφού είχε να σκοράρει από τον αγώνα με τη Ζιρίνσκι, που πραγματοποιήθηκε την 24η Σεπτεμβρίου. Ο σύλλογος της Λευκωσίας στρέφει πλέον την προσοχή του στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΕΕΚ: Άλβες, Πότση, Έσελινκ, Χαραλάμπους (46′ Γεωργίου), Χριστοδούλου, Αριστοτέλους (69′ Σκώττης), Βούρκος, Μάτζιοκ (61′ Φράγκος), Τίμερμανς, Αντωνίου, Καραγιάννης.

ΑΠΟΕΛ: Ουζόχο, Αποστολάκης, Ζορζ, Μερκής, Ζεράλδες, Σατσιάς, Ανουάρ, Ζαχίντ (69′ Ντίας), Ατζίλι (57′ Γαβριήλ), Εφραίμ, Νούχιου (57′ Μπεν Σαχάρ).

Σκόρερ: 40′ Αποστολάκης, 42′ Ατζίλι.

Κίτρινες: Ντίας

Δειτε Επισης

Σε νέα σύσκεψη την Τρίτη τα προβλήματα για την κάρτα φιλάθλου
Συζητήθηκαν λύσεις για την κάρτα φιλάθλου στη σύσκεψη-Συστάθηκε Επιτροπή που θα καταλήξει στην ιδανικότερη
Εξόφλησε τις φορολογικές τις υποχρεώσεις η ΑΕΛ-«Ιστορικός σταθμός, μηδενικό το υπόλοιπο»
Πάπουτσος: Θα αναγκαζόμαστε να φέρνουμε μόνο ξένους διαιτητές στο τέλος, είμαστε στο παρά πέντε
Αναχωρεί για Πολωνία η αποστολή της Ομόνοιας-Μένει στην Κύπρο ο Ελάντερ, υπέστη μυϊκό τραυματισμό
Θα αναμετρηθεί με Αυστρία και Εσθονία στο Άλφαμεγα τον Νοέμβριο η Εθνική
Ο τρόπος λειτουργείας της κάρτας φιλάθλου στο επίκεντρο συνάντησης ΚΟΑ και ομάδων πρώτης κατηγορίας
Στον Ατρόμητο ο Λεωνίδας Βόκολος
Θλίψη στους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ για το θάνατο του 28χρονου Χαράλαμπου
Από το ισπανικό πρωτάθλημα στο κυπριακό και στην Ομόνοια Αραδίππου