Πάνοπλη η Ομόνοια για το παιχνίδι με την Αϊντχόφεν

Την προετοιμασία της για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ, κόντρα στην Αϊντχόφεν, ολοκλήρωσε η Ομόνοια. Σύμφωνα με την ενημέρωση του τριφυλλιού, όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Χένινγκ Μπεργκ.

Όπως αναφέρει η Ομόνοια «με απογευματινή προπόνηση στο “Ηλίας Πούλλος” ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας μας ενόψει του αυριανού αγώνα απέναντι στην PSV Eindhoven, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Στάδιο ΓΣΠ και θα αρχίσει στις 22:00. Στην αποστολή βρίσκονται 23 ποδοσφαιριστές.

Παράλληλα υπενθυμίζει πως «το παιχνίδι θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών μετά από σχετική απόφαση του Υπουργείου Υγείας για τα μέτρα προστασίας κατά της νόσου COVID-19 και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι Cytavision Sports 4».

Δειτε Επισης

Ήττα 1-3 για την Ομόνοια σε φιλικό με αντίπαλο την Τερμάλικα
Ανοικτό το ενδεχόμενο επιστροφής του Ντάλσιο στον ΑΠΟΕΛ
Νέος επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Ομόνοιας ο Κρίστιαν Κάρλσεν
Η τοποθέτηση της Ομόνοιας για τη συνάντηση ανάμεσα σε Παπασταύρου και Χάρη Λοΐζίδη
Διαθέσιμα εισιτήρια για τον εκτός έδρας αγώνα της Εθνικής με την Αυστρία
Το αντίο του Τσεπάκ στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ-«Μου δώσατε μια δεύτερη οικογένεια»
BINTEO: Με χρυσό γκολ του Καμπρέρα κέρδισε την Παρτιζάν και πήρε προβάδισμα η ΑΕΚ
Oι εκλεκτοί του Ιδιάκεθ κόντρα στην Παρτιζάν
Αποκάλυψε προτάσεις από Ισπανία και Ιταλία πριν την κάθοδο του στην Ομόνοια ο Γιόβετιτς
Ανακοίνωσε Τσεπάκ και Κιντιγιά η ΕΝΥ Ύψωνα