«Αυτά που λένε για κορωνοϊούς και απουσίες δεν με παρασύρουν»

Τη δική του άποψη, για τον αγώνα απέναντι στην Αϊντχόφεν, αλλά και την πορεία της Ομόνοιας, έδωσε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ομάδας Ευαγόρας Χριστοφή.
 
Μιλώντας στον Super Sport Fm, ο κ. Χριστοφή ανέφερε για το αποψινό παιχνίδι ότι «είναι ιστορικό το παιχνίδι, το πρώτο εντός έδρας στους ομίλους και για κακή τύχη της ομάδας, αλλά και των φιλάθλων θα γίνει χωρίς κόσμο. Είναι κάτι που το αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος, αλλά είναι κρίμα για τους φιλάθλους, περίμεναν χρόνια αυτή την στιγμή. Η εμφάνιση με τον ΠΑΟΚ έδωσε μια εμπιστοσύνη και μια ώθηση για την συνέχεια. Η Ομόνοια θεωρητικά είναι το πιο αδύναμο κομμάτι του ομίλου αλλά με τον ΠΑΟΚ έδειξε ότι με πολλή δουλειά και αυτοσυγκέντρωση μπορεί να πάρει αποτέλεσμα. Υποτιμούν τις Κυπριακές ομάδες οι αντίπαλοι και είναι ευκαιρία να τους το ανταποδώσουμε με ένα καλό αποτέλεσμα».
 
Για το τι πρέπει να κάνει η Ομόνοια για να πάρει θετικό αποτέλεσμα, είπε πως «το πλάνο της Ομόνοιας είναι σταθερό, με πολύ καλή αμυντική λειτουργία, αυτοσυγκέντρωση, αλληλοβοήθειες και στις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να σκοράρει. Παίζει με έναν μεγάλο αντίπαλο, είναι καλές οι Ολλανδικές ομάδες και αυτά που λένε για κορωνοϊούς και απουσίες δεν με παρασύρουν, τα παραδείγματα είναι πολλά. Την περασμένη εβδομάδα μια άλλη Ολλανδική ομάδα πήγε στη Νάπολι και κέρδισε με 13 κρούσματα κορωνοϊού. Είναι Ολλανδική σχολή αλλά αν η Ομόνοια κάνει ένα καλό παιχνίδι έχει πολλές πιθανότητες για καλό αποτέλεσμα. Δεν θα χαθεί ο κόσμος αν δεν νικήσει η Ομόνοια ή αν δεν πάρει θετικό αποτέλεσμα».
 
Ως προς το κατά πόσον κερδίζει εμπειρίες η Ομόνοια, υπέδειξε πως «το πιο σημαντικό είναι το οικονομικό. Είναι και η φήμη αλλά και οι εμπειρίες αλλά το οικονομικό είναι πολύ σημαντικό. Είναι σημαντικό να βγάζει τον προϋπολογισμό σου από την είσοδο και μόνον στους ομίλους».
 
Σημείωσε επίσης ότι «διαφωνώ να λέμε ότι είναι καθοριστικό το ματς, μπαίνει πίεση. Η ομάδα πέτυχε τους στόχους της και πρέπει να απολαμβάνει τα ματς. Όλα είναι σημαντικά. Αν αρχίσουμε να βάζουμε πίεση δεν είναι καλό. Παίζοντας χωρίς πίεση η ομάδα θα παίξει και καλύτερα. Έχουνε ξεπεράσει τις δυνατότητες τους αυτοί οι παίκτες, έφεραν την ομάδα εδώ ψηλά που την έφεραν».
 
Όσον αφορά την ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Χένινγκ Μπεργκ, είπε πως «ηταν εκπληκτική εκείνη η 11άδα. Από την στιγμή που δεν υπάρχει τραυματισμός πρέπει να παίξει με την ίδια 11άδα που έκανε εκείνη την τρομερή εμφάνιση».
 

Δειτε Επισης

Το βίντεο της Θύρας 9 για την επιστροφή της στο ΓΣΠ-«Το Σάββατο βουλιάζει η Λευκωσία»
Οι λεπτομέρειες για τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου-Η ανακοίνωση της ΚΟΠ
Η θέση της Καρμιώτισσας για το 6-6-«Έχουμε το μέτωπο μας καθαρό, έχουμε παντελονάτο πρόεδρο»
Η επίσημη θέση του Άρη για το μέλλον του Σπιλέφσκι-«Διαβάζουμε διάφορα, δεν ισχύει τίποτα»
Η άποψη του Χαραλαμπίδη για τη μάχη του τίτλου-«Εκτιμώ ότι είναι 50-50»
Ποινική διερεύνηση για θέματα διαιτησίας και χειραγώγησης αγώνων ποδοσφαίρου
Καθορίζονται οι λεπτομέρειες για τον τελικό κυπέλλου
ΑΠΟΕΛ και Ένωση διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου Νέων Κ-19
Κυπελλούχος ο Σπάρτακος στον τελικό μικρών κατηγοριών
H ανακοίνωση της Ανόρθωσης για τη Γενική Συνέλευση-Ορίστηκε Διοικούσα Επιτροπή μέχρι τις 10 Μαΐου