Αποθέωσε τον Μπεργκ και άδειασε το ΑΠΟΕΛ ο Αγιομαμμίτης

Αποθέωσε τον Χένινγκ Μπεργκ, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Άκης Αγιομαμίτης.
 
Μιλώντας στον «Active», ο κ. Αγιομαμίτης ανέφερε αρχικά ότι «για μένα η Ομόνοια εντυπωσίασε και στην Κύπρο και στην Ευρώπη. Είναι η ομάδα με τη μεγαλύτερη διαφορά από όλες τις ομάδες. Βγάζω το καπέλο στον Μπεργκ, γιατί προώθησε και νεαρούς που μπορεί στη γειτονιά τους να μην έπαιζαν μπάλα και τους έκανε φίρμες. Πίστεψαν οι παίκτες σε αυτόν και αυτός στους παίκτες της Ομόνοιας. Αυτό κάνει τη διαφορά».
 
Όταν επισημάνθηκε στον κ. Αγιομαμίτη ότι κάτι τέτοιο έλεγε ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης Άκης Αγιομαμίτης για τον Άνχελ Ιορντανέσκου, ανέφερε πώς «όταν παίρνεις μια ομάδα που κινδύνευσε να πάει διαβάθμιση και με μπάτζετ 100.000 να διεκδικείς πρωτάθλημα τα λέει όλα. Ο Άνγκελ είχε τη δική του σφραγίδα. Έπαιρνε το 100% των παικτών και οι παίκτες τον λάτρευαν. Είναι αυτό που συμβαίνει στην Ομόνοια. Είναι μεγάλο πλεονέκτημα να κερδίσεις τους παίκτες και οι παίκτες να σε κερδίσουν εσένα. Η Ομόνοια η φετινή αυτό το στοιχείο έχει».
 
Ως προς το τι κάνει την Ομόνοια να ξεχωρίζει, ανέφερε πως «είναι μια συμπαγής ομάδα, ξέρει ο κάθε παίκτης τη δουλειά του στο γήπεδο. Αυτό θέλει πολλή δουλειά. Η Ομόνοια το πέτυχε. Τα νεαρά παιδιά που μπήκαν μέσα έδειξαν ότι έχουν στόφα».
 
Για την κατάσταση στον Απόλλωνα, είπε πως «ο Απόλλων είναι μια εξαιρετική ομάδα. Κτυπά το πρωτάθλημα εδώ και χρόνια. Και η Ανόρθωση με τον Κετσπάγια έχει χαρακτήρα. Πιστεύω αυτές οι τρεις θα διεκδικήσουν τον τίτλο. Για μένα η Ομόνοια έχει ένα προβάδισμα».
 
Ζητήθηκε επίσης η άποψη του για τον ΑΠΟΕΛ, λέγοντας ότι «ο ΑΠΟΕΛ φέτος νομίζω δεν μπορεί. Έχει πολλά προβλήματα».
 

Δειτε Επισης

Αλλαγή ώρας στο Εθνικός Άχνας-Απόλλωνας
Σύσκεψη στην ΚΟΠ για τις διοργανώσεις του Futsal
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές των ημιτελικών του κυπέλλου
Ανυπομονούν για τη ρεβάνς με τον Απόλλων η Πάφος-«Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο»
Τελειώνει από τον Εθνικό ο Σατσιάς
Παρελθόν από τη Δόξα ο Γιώργος Πετράκης
«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»
Στο ΓΣΠ το ντέρμπι τίτλου ανάμεσα σε Ομόνοια 29ης Μαΐου και Ομόνοια Αραδίππου
Το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Κοριτσιών Κ-15
Το μήνυμα του Μπεζούς-«Να με στηρίξετε, να πιστέψετε και να αγαπάτε την Ομόνοια»