Αυτό είναι το νέο Δ.Σ. των παλαιμάχων της Ομόνοιας

Γενική συνέλευση πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ στο οίκημα του σωματείου της Ομόνοιας, που αφορούσε τον Όμιλο Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών της ομάδας.
 
Της Συνέλευσης προεδρεύσε ο Βουλευτής και Νομικός Σύμβουλος του Ομίλου κ. Άριστος Δαμιανού στην παρουσία του Προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ κ. Μάριου Αργυρίδη και του Αναπληρωτή Προέδρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ. κ. Δημήτρη Γρηγόρη.
 
Στην συνέλευση κατατέθηκαν η Έκθεση Δραστηριοτήτων και η Οικονομική κατάσταση του Ομίλου για την περίοδο 2018 - 2020.
 
Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε ομόφωνα πρόταση του Δ. Σ. για ανακήρυξή του αποχωρήσαντα τέως Προέδρου του Ομίλου Νίκου Χαραλάμπους ως Επίτιμου Προέδρου εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο βαθιά  ευγνωμοσύνη για όσα πρόσφερε στον Όμιλο και στην ΟΜΟΝΟΙΑ ο Νίκος Χαραλάμπους. Ακολούθως διεξήχθησαν οι εκλογές οι οποίες ανέδειξαν το νέο Δ.Σ για τα επόμενα 2 χρόνια.
 
Τα νέα μέλη του 11μελές Διοικητικού Συμβουλίου είναι :
Νίκος Πατίκκης, Πέπης Ιακώβου, Σωτήρης Καϊάφας, Ανδρέας Κανάρης, Χριστόφορος Χριστοφόρου, Πανίκος Ξιούρουππας, Κούλλης Ιακώβου, Φίλιππος Δημητρίου, Γιάννος Ιωάννου, Θεόδουλος Χρυσός και  Ανδρέας Χαρίτου.
Το Διοικητικό Συμβούλιο θα καταρτιστεί σε σώμα στις επόμενες μέρες.
 

Δειτε Επισης

Βγαίνει μπροστά και ανοίγει τα χαρτιά του ο Πετρίδης-Θα μιλήσει για όλα όσα αφορούν τον ΑΠΟΕΛ
Αποχαιρετά την πρώτη κατηγορία με Βαρωσιώτικο ντέρμπι η Νέα Σαλαμίνα
Αναμένει την τελική έγκριση του ΠτΔ για το Στέλιος Κυριακίδης ο ΚΟΑ-Οριστική η απόφαση για το Μακάρειο
Παράπονα της ΑΕΚ για τη διαιτησία στον αγώνα με την Ομόνοια-«Ήταν εχθρική διαιτησία»
Επιστρέφει στο ΓΣΠ ο Ολυμπιακός
Κόλλησε δεύτερη νίκη, υπέταξε τον Απόλλωνα και έκλεισε θέση στον τελικό η Πάφος
Αλύγιστη ΑΕΚ των δέκα παικτών, έστειλε εκτός κυπέλλου την Ομόνοια και έφυγε για τελικό
Δακρυγόνα πριν από το πρώτο σφύριγμα στο Απόλλων-Πάφος
Κοντά σε ανανέωση με τη Στεάουα ο Ηλίας Χαραλάμπους
Στα 18 εκ. ευρώ κοστολογείται η ανέγερση γηπέδων της ΚΟΠ στον Κόρνο