To υπερβολικό ροτέισιον του Μπεργκ και η διαιτησία

Για το παιχνίδι με τη Γρανάδα, το ροτέισιον του Χένινγκ Μπεργκ, αλλά και τον Φαμπιάνο μίλησε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής των πρασίνων Μάριος Πραξιτέλους.
 
Σε δηλώσεις του στον «Active», ο κ. Πραξιτέλους ανέφερε αρχικά ότι «αν υπολογίζουμε και τις αλλαγές που έκανε στο ημίχρονο, είχε στο μυαλό του ότι έπρεπε να προφυλάξει παίκτες για το πρωτάθλημα. Σίγουρα έκανε το ροτέισον του και κάποιες φορές υπερβολικό. Όμως πιστεύω πως η άποψη του είναι πως θα ήθελε να ήταν ανταγωνιστικός. Σίγουρα ψες δοθήκαν τα μηνύματα. Θα δώσει περισσότερη βαρύτητα στο πρωτάθλημα, σίγουρα με αυτά που είδαμε ψες».
 
Για τους χαμένους βαθμούς στο πρωτάθλημα, ανέφερε ότι «έδειξε η Ομόνοια πως είναι συγυρισμένη ομάδα. Άλλαξε νοοτροπία, είναι σε άλλο επίπεδο πλέον. Οι βαθμοί από την κορυφή δεν είναι υπερβολικοί. Έχει τα φόντα για να καλύψει το χαμένο έδαφος».
 
Σε ότι αφορά στη διαιτησία του αγώνα, επισήμανε ότι «ο κόσμος βλέπει. είναι απίστευτα αυτά που βλέπουμε με διαιτητές ψηλότερου επιπέδου. Αφού έχει πλεονέκτημα ο Μποτεάκ και υπάρχει σπρώξιμο, είναι πέναλτι. Στο δεύτερο γκολ είναι καθαρή παράβαση στον Τζιωνή. Μόνο αν ήταν κλειστά τα μάτια του θα μπορούσε να μην το δει. Με αυτά τα δεδομένα, μόνο έτσι μπορούμε να μιλήσουμε. Πολεμούν τους αδύνατους; Έχει αλλοιωθεί αποτέλεσμα και με τον ΠΑΟΚ. Είναι ότι χειρότερο για την Ομόνοια».
 
Για τον Φαμπιάνο, εξήγησε πως «φαίνεται πως είναι ψηλού επιπέδου. Εκεί που χρειάζεται είναι εκεί. Τώρα που παίζει η Ομόνοια στην Ευρώπη, δείχνει την κλάση του. Έκανε φανταστικές αποκρούσεις. Βοήθησε από την αρχή του Γιουρόπα Λιγκ. Σε ένα κυπριακό παιχνίδι, δεν δέχεται τόση πίεση. Σε ευρωπαϊκό δείχνει τις πραγματικές του ικανότητες. Σίγουρα εκείνο που ξεχωρίζει είναι η άνεση. Προσέχω όλους τους τερματοφύλακες. Βλέπεις ότι έχει αυτοπεποίθηση. Η κίνηση και η συμπεριφορά του είναι απίστευτα. Το δείχνει και στις εξόδους του αλλά και στις αποκρούσεις του. Αν δεις πως κινείται στο τέρμα, είναι τρομερός. Μέχρι τώρα αν πούμε πως ήταν ψηλός και δεν μπορούσε να παίξει χαμηλά, έδειξε πως μπορεί να το κάνει και αυτό. Τα αποδεικνύει μέσα στο γήπεδο. Παίζει και με τα δύο πόδια. Νομίζω τυχαία ήρθε Κύπρο (σ.σ. γέλια). Είναι παράξενο που ήταν ελεύθερος. Κάποιες συγκυρίες όμως συμβαίνουν. Η Ομόνοια το πέτυχε».
 
Έχρισε εξάλλου φαβορί για τον τίτλο την Ανόρθωση, αφού όπως είπε «ο ΑΠΟΕΛ έχει τα προβλήματα του, όμως είμαι σίγουρος πως θα ανακάμψει. Με τα σημερινά δεδομένα, είναι εκεί ο Απόλλωνας, η ΑΕΚ, η Ομόνοια, η ΑΕΛ και η Ανόρθωση».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εννέα χρόνια αήττητος ο ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ κόντρα στην ΑΕΚ
Η υπόσχεση του Μπεν Σιμόν, οι δύο νίκες επί του ΑΠΟΕΛ και οι πιθανές επιστροφές
Κλήση για προπονήσεις της Εθνικής Γυναικών ενόψει Γεωργίας
Το συγκινητικό μήνυμα των οπαδών της Πάφου για τον Νάσο-«Αυτό το κύπελλο το θέλουμε και για σένα»
Η Ανόρθωση έβγαλε σε δημοπρασία συλλεκτική μπάλα με υπογραφές από τους κορυφαίους παίκτες της
Αδιόρθωτος Ουάρντα, πληρώνει ακόμη τις... αταξίες του-Παρελθόν και από τον Πανσερραϊκό
«Δέκα χρόνια από τη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Γιώργος Γκουγκούρης, στο δρόμο για το γήπεδο»
Η επεξήγηση της ΚΟΠ για το πέναλτι που ζήτησε η Ομόνοια στο αιώνιο
Ξεπέρασε το 65% του στόχου η οικονομική βοήθεια στην Ανόρθωση-Απήχηση σε φιλάθλους άλλων ομάδων
Βγαίνει μπροστά ο πρώην πρόεδρος της Ανόρθωσης-«Ας σταματήσουμε να κρίνουμε ποιος έφταιξε παραπάνω»