Ανέλαβε την ευθύνη ο Σωφρόνης-«Συγνώμη στον κόσμο»

Την ευθύνη για την ήττα από την Καρμιώτισσα, ανέλαβε ο προπονητής του Απόλλωνα Σωφρόνης Αυγουστή.
 
Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, ο κ. Αυγουστή αρχικά έδωσε συγχαρητήρια στην Καρμιώτισσα για τη δίκαιη, όπως είπε νίκη της.
 
«Δεν ήμασταν καλοί σήμερα. Δεν μου αρέσουν οι δικιολογίες. Πρέπει να δίνουμε το 100% και να παίρνουμε βαθμούς. Είναι δική μου ευθύνη που η ομάδα δεν μπήκε στον αγώνα όπως θα έπρεπε και χάσαμε τους τρεις βαθμούς. Όλοι οι αγώνες είναι τελικοί και πρέπει να παίζουμε, όπως παίξαμε με τον ΑΠΟΕΛ. Η διακοπή είναι σημαντική και πρέπει να δουλέψουμε για να διορθώσουμε τα λάθη μας».
 
Ερωτηθείς για το τι πάει λάθος στο Τσίρειο με τις μικρομεσαίες ομάδες, είπε πως «είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα φέτος. Όλες οι ομάδες δεν έχουν πολλές διαφορές. Θα χαθούν πολλοί βαθμοί. Εμείς σήμερα κάναμε ένα μεγάλο λάθος και απολογούμαστε στον κόσμο μας. Θα προσπαθήσουμε να αλλάξουμε τα πράγματα στη συνέχεια».
 
Σημείωσε εξάλλου ότι δεν μπορείς να κρύβεσαι όταν δεν είσαι καλός. «Δεν υπήρχε υποτίμηση. Η Καρμιώτισσα με όλες τις ομάδες έπαιξε πάρα πολύ καλά. Είχαμε κάποιους τραυματισμούς κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και δεν προπονηθήκαμε σωστά».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Θλίψη στους πράσινους-Έφυγε από τη ζωή ο «Μιχαλάκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».
Στο πλάι του Φλικ η Μπαρτσελόνα: «Το επιβαρυμένο πρόγραμμα είναι εις βάρος των πραγματικών αστέρων»
Η απάντηση του Τσάμπι Αλόνσο στις φήμες για την Ρεάλ Μαδρίτης-«Δεν μιλάω για εικασίες»
Πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 7πλάσια περιουσία από τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Γκουαρντιόλα: «Δεν είναι κακό να αγωνιζόμαστε για την πρόκριση στο Champions League»
Λύγισε τη Ναντ και καθάρισε με τη σωτηρία η Ρεν
Διαθέσιμος για 65-70 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι ο Γκιόκερες
Premier League - 33η αγωνιστική: Ο κλοιός σφίγγει και ο χρόνος της Τσέλσι λιγοστεύει
Πένθος στην Κροατία: Βρήκε τραγικό τέλος σε τροχαίο ο παλαίμαχος διεθνής, Πόκριβατς
Τα δεδομένα για τον Εμπαπέ ενόψει του τελικού του Copa Del Rey