«Ο Ασαμόα μας είπε ότι τον προκάλεσε και ο Κακουλής, δεν φαίνεται να έφτυσε»

Για την ισοπαλία με αντίπαλο την Ομόνοια, το που κρίθηκε το παιχνίδι, αλλά και την αποβολή του Ασαμόα, μίλησε ο προπονητής της Δόξας Κώστας Σακκάς.
 
Σε δηλώσεις του στον SuperSport Fm, ο κ. Σακκάς ανέφερε αρχικά ότι το παιχνίδι με την Ομόνοια ήταν δύσκολο, αφού έπαιζαν με μια ομάδα που αγωνίζεται στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ.
 
«Ο βαθμός δυσκολίας ήταν μεγάλος και έγινε ακόμα πιο μεγάλος από την στιγμή που η Ομόνοια έχασε σε προηγούμενα ματς βαθμούς και ήθελε νίκη. Πήγαμε έτοιμοι. Η Ομόνοια μας πίεσε στο πρώτο ημίωρο αλλά σιγά, σιγά το ματς το ισορροπήσαμε και ελέγξαμε αμυντικά την Ομόνοια. Στις αντεπιθέσεις μπορούσαμε να σκοράρουμε κιόλας. Μας αφήνει σχετικά ικανοποιημένους το αποτέλεσμα γιατί πήραμε έναν βαθμό στο ΓΣΠ με την Ομόνοια».
 
Για τις απουσίες που είχε η ομάδα του, ανέφερε πως «την τελευταία στιγμή η απουσία του Εγγλέζου, τις κάρτες των Σαντίκ και Τραϊτσέφσκι και αν προσθέσουμε και την απουσία του Καλό ήταν δύσκολο το έργο. Αυτοί που κλήθηκαν να τους αντικαταστήσουν πήγαν πολύ καλά. Θα τους χρειαστούμε όλους στην δύσκολη συνέχεια».
 
Σε ότι αφορά στο που κρίθηκε το παιχνίδι, σημείωσε ότι «οι ευκαιρίες που έχασε η Ομόνοια στο πρώτο ημίωρο μας έδωσαν την ευκαιρία να πιστέψουμε ότι μπορούμε αλλά και στην παρουσία της ομάδας μας στο β΄ ημίχρονο καθώς ελέγξαμε αμυντικά και κάναμε και φάσεις. Οι ποδοσφαιριστές ακολούθησαν το πλάνο που σχεδιάσαμε.
 
Και με την Ένωση είχαμε ευκαιρίες αλλά δεν σκοράραμε και χθες το ίδιο. Είναι και σημαντικό που δεν δεχθήκαμε γκολ σε δύο εκτός έδρας παιχνίδια. Σιγά, σιγά θα βελτιωθούμε και στο κομμάτι το επιθετικό παρόλο που δεν είχαμε πρόβλημα μέχρι τώρα».
 
Για την φάση με την αποβολή του Ασαμόα, είπε πως «πρέπει να μιλήσω με τον ποδοσφαιριστή. Μας είπε ότι είχε μια λεκτική αντιπαράθεση με τον Κακουλλή αλλά και ο αντίπαλος προκάλεσε τον Ασαμόα. Δεν φαίνεται να έφτυσε. Αν όντως έφτυσε είναι λανθασμένο αλλά αν δεν το έκανε είναι λανθασμένη απόφαση για αποβολή».
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία